Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі / Фото УНІАН

Американська актриса і за сумісництвом колишня наречена Володимира Кличка - Хайден Панеттьєрі - розповіла, що передала йому права на опіку над дочкою Кайєю-Євдокією.

Про це повідомляє People.

Так, Хайден сказала, що передала Кличку права на опіку над дочкою, повністю не усвідомлюючи того, що вона робить. За її словами, у неї не було можливості розібратися в документах. Ймовірно, тоді дівчина на тлі болісного розриву з Кличком була в не дуже стресостійкому стані, тому не до кінця розуміла, які наслідки можуть бути після підписання цих документів.

Відео дня

Також актриса додала, що передала опіку над дочкою Кличку, бо планувала зайнятися собою і вилікуватися від наркотичної та алкогольної залежності. Після її лікування, їхня спільна дочка могла приходити до неї, але цього, за словами Хайден, не сталося.

"Це дуже мене засмутило. Я маю на увазі, це було найгірше, що траплялося зі мною. Підписання цих паперів було найбільш несамовитою подією в моєму житті, це розбило мені серце, як ніщо і ніколи", – поділилася актриса.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі: історія стосунків

Пара познайомилася в 2010 році на вечірці у спільних друзів. Іскра між ними проскочила буквально відразу, а вже через кілька днів вони разом зустрічали Новий рік.

Але їхні стосунки складалися не так гладко, як хотілося б. Через те, що вони жили в різних країнах, у них виникали конфлікти. Перший серйозний розлад стався в 2011 році. Тоді сам Володимир розповів про їхнє розставання. Кілька років екс-закохані жили окремо і практично не спілкувалися, поки не настав фатальний 2013 рік. Тоді вони знову возз'єдналися. 

У 2014 році стало відомо про вагітність Хайден. Саме в цьому році пара повинна була одружитися, але весілля перенесли через вагітність. Здавалося б, їхнє сімейне життя почало налагоджуватися, але в 2018 році стало відомо про їхній остаточний розрив. При цьому вони зуміли зберегти дружні стосунки, а їхня спільна дочка живе з Володимиром у Києві.

Нагадаємо, раніше екс-наречена Кличка Хейден Панеттьєрі показала дитяче фото.

Вас також можуть зацікавити новини: