Фото інстаграм Сергія Танчинця

Нещодавно оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов розсекретив подробиці особистого життя фронтмена гурту "БЕЗ Обмежень" Сергія Танчинця.

За словами блогера, музикант після нещодавнього розлучення вже має нову обраницю. 

"Сергій Танчинець перебуває в стосунках з дівчиною Юліаною. Юліана - це представниця його команди. Вони зараз зустрічаються, але в жодному випадку це не афішують. Коли знімали кліп "Дим" в них там і зав'язався початок симпатії", - розповів Богдан на своєму YouTube-каналі.

Беспалов також додав, що має певну інформацію від близького оточення Сергія та Юліани про те, що дівчина була дружиною його колишнього друга. 

"До стосунків вона була ще заміжня за екс-директора і друга Сергія... Тобто, розумієте, ось це любовне тріо, коли вони там коханці, приховують одне від одного щось. І екс-чоловік Юліани якось про це дізнався, тобто йому розповіли, потім він накопав підтвердження і зрозумів, що це повний капець. Тобто ніж в спину від кращого друга", - зазначив блогер. 

До слова, Сергій Танчинець розлучився після 15 років подружнього життя з дружиною Анною у минулому році. Причину вони не називали. У них є двоє спільних дітей: донька Анастасія та син Лук’ян.

Нагадаємо, раніше відомий блогер заговорив про відновлення стосунків Брежнєвої та Меладзе.

Вас також можуть зацікавити новини: