Фото інстаграм фан-сторінки Віри Брежнєвої 

Нещодавно оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов висловив свої припущення щодо майбутніх стосунків Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе. 

Спочатку він наголосив, що співачка, яка тиждень тому говорила зі сцени, що її колишній - геніальний композитор, який написав для неї багато хітів, а потім назвала його помилкою у своєму житті, робить це не просто так. 

"А чи знаєте ви взагалі на чому тримався шлюб Віри Брежнєвої та Кості Меладзе? Мабуть ні. На тому, що Віра - це чудовий маніпулятор, вона вміє настільки зробити холодний душ - гарячий душ, гарячий душ - холодний душ, а Костянтин мабуть, як я розумію, дуже з легкістю реагує на такі речі і для нього це є певною мотивацією, не знаю, завоювати цю жінку", - розповів Беспалов у себе на YouTube-каналі.

Блогер додає, що співачка після розлучення з продюсером думала, що у неї піде кар'єра вгору, але так не сталося. За словами Богдана, Віра тепер намагатиметься знову налагодити спілкування з екс-чоловіком задля власної вигоди. 

"Чисто суб'єктивно спостерігаючи за цим, в мене складається особисто враження, що Віра якраз таки планує зараз певну операцію по відновленню спілкування та стосунків з Меладзе. Можливо, не в форматі ностальгія за шлюбом, як нам було добре. Скоріше за все до формату шлюбу не повернуться, але те що Вірі терміново необхідно відновити зв'язок з Костею - це 100%. Тому що їй потрібні хіти, їй потрібна музика, а без музики Меладзе у неї нічого не вийде", - наголосив блогер.

Нагадаємо, раніше Богдан Беспалов назвав коханок в українському шоу-бізнесі.

Вас також можуть зацікавити новини: