Гюльфем Хатун з "Величного століття" / скріншот серіалу

Якщо про кохання Султана Сулеймана до Махідевран і Хюррем в популярному турецькому серіалі "Величне століття" розказано досить докладно, то ось його стосунки до них розкриті не так повноцінно.

Але ця історія кохання була не менш красивою і захоплюючою. Так, ще задовго до Махідевран, Султан Сулейман був закоханий у свою наложницю Гюльфем. 

Гюльфем в серіалі "Величне століття"

Гюльфем перед глядачами постала в образі мудрої, розважливої, рішучої і відповідальної. У деяких історичних зведеннях можна знайти інформацію про те, що її ім'я перекладається "уста немов троянда". Саме тому повелитель колись подарував Гюльфем цілий трояндовий сад. Вона була настільки захоплена подарунком, що особисто за ним доглядала. 

Відео дня

У Сулеймана і Гюльфем навіть була дитина, проте хлопчик помер від віспи ще в дитячому віці. Як відомо, цю трагедію вони переживали вже окремо.

Гюльфем в серіалі "Величне століття" / скріншот

Гюльфем Хатун в реальному житті

Роль Гюльфем дісталася Селен Озтюрк. Сьогодні актрисі 42 роки. Вона практично не змінилася за роки після завершення зйомок у популярному серіалі. Судячи з Instagram-блогу знаменитості, вона продовжує свою акторську кар'єру і грає в театрі. 

Селен має стрункий вигляд, любить фотографуватися, нерідко носить яскравий макіяж і відвідує світські заходи. 

Нагадаємо, в мережі показали, як в реальному житті одягається Нігяр з "Величного століття"

Вас також можуть зацікавити новини: