Фото колаж УНІАН

Нещодавно стало відомо, що російський диктатор Путін змінив свою пасію Аліну Кабаєву на нову. Нею, за чутками, є 39-річна Катерина Мізуліна - членкиня Громадської палати РФ та голова Ліги безпечного інтернету. 

А сьогодні, 24 лютого, на другу річницю повномасштабної війни Росії проти України, у мережу потрапило відео, на якому Мізуліна цинічно співає хіт "Вахтерам" українського гурту "Бумбокс" разом з тюменськими курсантами в аудиторії навчального закладу. Вона сидить у червоній сукні та підспівує хлопцю, який грає на гітарі відому пісню, плескаючи в долоні. 

Чому саме була обрана пісня українського гурту в той час, як Росія безжально знищує українські території та вбиває мирних жителів - невідомо. 

До речі, автор пісні співка-військовий Андрій Хливнюк поки не прокоментував це відео. 

Що відомо про Катерину Мізуліну

Катерину Мізуліну називають в мережі "новою коханкою Путіна" чи "новою фавориткою". Вона відповідальна в Росії за цензуру, штрафи та санкції на адресу ЗМІ і слідкує за тим, щоб росіяни споживали лише пропагандиський контент. Жінка неодноразово висловлювала свою підтримку диктатору, а росіян, що проти її обранця, називала "півнями, що кукурікають".

Нагадаємо, раніше путініст Філіп Кіркоров приїхав до окупантів у Горлівку і цинічно заспівав пісню Ірини Білик.

Вас також можуть зацікавити новини: