Фото колаж УНІАН 

У російського диктатора Путіна з'явилася нова коханка. Подейкують, що він нібито закрутив роман з Катериною Мізуліною, яка молодша за нього на 32 роки. 

"Путін намагається встигнути на всіх фронтах. Розпочати війну на восьмому десятку - це виявилося для нього замало. Зараз Росією ширяться чутки, що свою коханку Кабаєву, яка нібито народила йому трьох дітей, він вирішив "списати" та завів нове кохання", - кажуть журналісти ТСН. 

Проте, звичайно, подробиці особистого життя диктатора під сімома замками в країні-агресорці. Поки невідомо, чому кремлівський дід вирішив змінити колишню коханку Кабаєву на нову. Проте вже почали писати про нову обраницю в російських пабліках так: 

"Президент, подейкують, знайшов собі нову пасію для спілкування. Джерела вкрай обережні у висловлюваннях, оскільки 100% підтвердження ніхто дати не може. Проте є підстави вважати, що Володимир Володимирович останнім часом зблизився з Катериною Мізуліною. Останні кілька зустрічей Мізуліної зі студентами ознаменувалися неприємними моментами. Здавалося б, дрібниця в масштабах держави. Однак президент особисто телефонував Мізуліній та заспокоював її. У нас немає підстав стверджувати, що між Путіним і Мізуліною роман, проте кілька співрозмовників на наше питання про їхні стосунки намагалися уникнути відповіді з аргументацією "про це краще зайвий раз не говорити".

Скріншот посту в РосЗМІ

Також про фаворитку диктатора сказала директорка фонду "Русь сидящая" Ольга Романова. 

"Катя Мізуліна в путінському смаку абсолютно. Барбі, йому завжди таке підходило. Путін - чоловік, який дозволяє собі багато чого. Йому начхати, що про це думають виборці, адже виборців немає - є піддані. І він знає, що він ніколи не помре. Це дуже страшно, ми бачимо людину, яка повністю втратила глузд і ніяк не пов'язана з реальністю", - прокоментувала Романова.

Що відомо про Катерину Мізуліну 

Катерина Мізуліна є членкинею Громадської палати РФ та головою Ліги безпечного інтернету. Вона також відповідальна за цензуру, штрафи та санкції на адресу ЗМІ в країні-агресорці, тому робить усе можливе, аби росіяни споживали лише пропагандиський контент.

Катерина Мізуліна / фото інстаграм Катерини Мізуліної 

Вона неодноразово висловлювала свою підтримку Путіну, а росіян, що проти її обранця, називала "півнями, що кукурікають". Також  саме Мізуліна пропонувала "зачистити" Google і Вікіпедію" після того, як "Росія зачистить нацистів і бандерівців в Україні". 

Чому Путін вирішив покинути Кабаєву - невідомо. Подейкують, що вони давно не разом, проте їхніх спільних дітей диктатор нібито фінансово забезпечує.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що розпухла Аліна Кабаєва перетворилася на "клона" Путіна і її одразу не впізнали на одній офіційній зустрічі. 

Вас також можуть зацікавити новини: