Винник видалив публікації зі своєї сторінки / фото УНІАН

Український артист Олег Винник вперше за рік повернувся в соцмережі. Замість того, щоб вийти на зв'язок зі своїми шанувальниками, він лише видалив записи зі своєї сторінки в Instagram. 

Так, наприклад, ще нещодавно у нього в профілі було привітання з Великоднем 2022 і звернення до росіян і білорусів, яке Винник записав на початку повномасштабної війни. Тепер ці пости видалені, як і інші. Причина такої поведінки шанувальникам незрозуміла. 

Ось як зараз виглядає сторінка Олега Винника / скріншот

До видалення під його публікаціями можна було знайти чимало коментарів, в яких фанати запитують про те, куди ж пропав артист і що з ним зараз відбувається. Артист на них не відповідав.

Відео дня

За деякими даними Олег Винник бореться з важкою хворобою, проте офіційного підтвердження або спростування цьому не надходило. 

Зараз в профілі Олега Винника на аватарці встановлено синьо-жовту картинку з написом "Зупиніть російську агресію". 

Зазначимо, нещодавно екс-ведуча бекстейджа шоу "Маска" заявила, що під час знімального процесу в 2021 році вона періодично бачила, як до Винника приходив лікар - той нібито обробляв горло і робив якісь уколи, проте жінка не надала цьому уваги, оскільки процедури для горла роблять багато артистів. Можливо, саме з горлом у музиканта проблеми, оскільки ще задовго до повномасштабного вторгнення він скасовував свої концерти, аргументуючи це незадовільним станом здоров'я.

Вас також можуть зацікавити новини: