Ярослава Притула / фото instagram.com/slavia_official

Колишню дружину українського артиста Дзідзьо, співачку Ярославу Притулу, яка виступає під сценічним псевдонімом SLAVIA, порівняли з його колегою та кумою – співачкою Ольгою Цибульською.

Притула поділилася з підписниками в Instagram новим фото із загадковим підписом:

"Ніколи нічого поганого не відбувається, і міняти нічого не потрібно. Всесвіт організував все це з певної причини, та в будь-якій ситуації є досконалість. Єдина реакція на цю ситуацію може бути тільки пошук рішення".

"Вам, напевно, потрібно писати хіти для Цибульської. Ви не так давно на естраді, але досягли більшого", "Коли бачила інтерв'ю з Цибульською, вона говорила, що може вам написати пісню. Але стільки років вона на естраді, то я не знаю її пісень, щоб були хітами, крім пісень з Дзідзьо, – відреагували шанувальники. – "Супер"," Розумниця", "Секс", "Стильна","Славія – талант".

Колишня дружина Дзідзьо будує сольну кар'єру / фото instagram.com/slavia_official

Дзідзьо та SLAVIA: розлучення

Читайте також"Я була п'яна": Оля Полякова розповіла про "фатальний" секс з другомУ квітні поточного року стало відомо, що Дзідзьо і SLAVIA вирішили розлучитися після 20 років спільного життя.

Коментуючи розлучення, Ярослава заявила, що зі свого боку вона зробила все, щоб врятувати шлюб: "Моя совість чиста. Я спокійна. Треба дати прожити собі все, що приготувала доля".

У мережі тим часом поширювалися чутки, що саме Цибульська вплинула на рішення про їхнє розлучення. Сама вона їх всіляко спростовувала.

Вас також можуть зацікавити новини