Оля Цибульська розповіла, як Винника зустрінуть шанувальники / колаж з фото

Відома Українська співачка Оля Цибульська прокоментувала виїзд за кордон артиста Олега Винника. Зірка переконана, що він скоро повернеться в Україну.

Як відомо, на початку російського повномасштабного вторгнення в Україну Олег Винник виїхав до Німеччини. Співак пояснював своє рішення тим, що за кордоном він, мовляв, лікує рідкісне захворювання. Однак жодних подробиць не розкривав. 

Оля Цибульська переконана, що співак рано, чи пізно, захоче повернутися на Батьківщину. Вона припускає, що це може статися за кілька років. Виконавиця думає, що після повернення, Винник почне виправдовуватися, аби відновити свою репутацію в українському шоубізнесі:

Я не виключаю, що років за п'ять Олег Винник приїде на білому коні та скаже: "Дівчата! Я скучав!". Розкаже історію, що сколихне жіночу душу – як він плакав, як він сумнівався, але постійно думав, заходив на сторінку кожної, читав її пости, дякував за кожну троянду, згадає концерти і, як їм було дуже добре разом в різних містах.

Артистка вважає, що в деяких людей короткочасна пам'ять. За її словами, шанувальники Олега швидко забудуть про його виїзд з України і радо зустрінуть втікача.

Нагадаємо, раніше відомий український співак розкрив деталі втечі Олега Винника.

Вас також можуть зацікавити новини: