Алла Пугачова / instagram.com/alla_orfey

Депутат Держдуми РФ Роман Худяков пригрозив відправити онуків Алли Пугачової на війну в Україні. А все тому, що сама Примадонна засуджує злочинний режим Кремля і навіть поппросила внести її в список "іноагентів" Росії.

Так, Худяков у своєму Telegram-каналі написав, що 24-річний Дені Байсаров має військово-облікову спеціальність, тому він повинен отримати повістку і відправитися в Україну на війну. Виявляється, що Дені закінчив кадетський корпус, добре стріляє з карабіна, навчений рукопашному бою.

"Ось тільки велике питання - де він перебуває - він же "жив" у Лондоні. Нещодавно, щоправда, повідомляли, що він "крутить роман" зі студенткою МДІМВ у Росії і бачиться з "зірковою" бабусею. Але зараз призовників, яких не можуть знайти, вже починають оголошувати у розшук, у тому числі й міжнародний", - додав Худяков.

Відео дня

Та сама доля, за словами депутата, чекає і на 31-річного Микиту Преснякова, оскільки він потрапляє рядовим під часткову мобілізацію. Худяков зазначив, що навіть хлопці з "елітних" сімей мають воювати.

"Повістки повинні бути вручені всім, хто підпадає під часткову мобілізацію - без винятку. За онуків Пугачової, яка виступила колабораціоністом, хто служити піде?! Хлопці з "простих" сімей? Так не вийде!" – написав Худяков.

Позиція Алли Пугачової щодо війни в Україні

У перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну Алла Пугачова з чоловіком Максимом Галкіни і дітьми поїхала до Ізраїлю. Там шоумен виступав на благодійних концертах на підтримку України.

Хоч Примадонна і мовчить про війну, вона всіляко підтримує свого чоловіка. Після того як Мін'юст РФ назвав російського коміка Максима Галкіна "іноагентом", Алла Пугачова закликала владу РФ і її записати в ці ряди. Тепер через цей пост її перевірять на предмет дискредитації армії РФ. 

Вас також можуть зацікавити новини: