Тодоренко погодилася розповідати про те, як росіянам "пощастило" / колаж УНІАН, скріншоти

Скандальна Регіна Тодоренко, яка народилася і виросла в Одесі, але мешкає у РФ і мовчить про повномасштабну війну, розлютила мережу новим вчинком. Ведуча вирішила розхвалювати міста країни-агресорки, підігруючи пропаганді Кремля.

Так, Тодоренко знялася в новому російському шоу "Руссо Экспрессо" - плагіатом на "Орел і Решку". Ведуча разом з Тимуром Родрігесом показуватиме "культурну програму" для невиїзних жителів країни-агресорки.

При цьому в анонсі шоу, який зрадниця опублікувала на своїй сторінці в Instagram, зазначено, що вона буде шукати "російську душу" у великих містах і "затишних глибинках".

Тодоренко погодилася розповідати про те, як росіянам "пощастило", адже вони нібито можуть подорожувати багатьма містами. Однак артистка, мабуть, забула, що мешканці тих самих міст відправляються на війну проти України і вбивають мирне населення нашої країни.

Instagram-сторінка Тодоренко не відображається для українців, проте вони все одно зуміли залишити свою думку про нову витівку співачки. Коментатори пишуть, що зрадниця ніколи не зможе "відмитися" від ганьби. Також вони відзначили:

  • "Російська душонка - продажна Регінка"
  • "А раніше у кругосвітках знімалася, тепер радуйся глибинкам"
  • "Як не соромно, як ти спиш взагалі вночі?!".

Що Тодоренко говорить про війну

Одеситка, яка жила і працювала в РФ після 2014 року, вперто мовчить про повномасштабну війну проти України, яку країна-агресорка розв'язала 24 лютого 2022 року. Тодоренко намагалася виправдатися тим, що не хоче говорити про політику нібито через те, що так вона уникає сварок з чоловіком Владом Топаловим.

Однак це не врятувало співачку від критики. Весь цей час вона знімається на росТБ, мовчки підтримуючи країну-агресорку. А нещодавно Тодоренко видала свою позицію. У день ракетного удару по Одесі співачка не приховувала своєї байдужості.

Вас також можуть зацікавити новини: