У коментарях Тодоренко відразу ж нагадали про те, що вона веселиться в день чергового ракетного удару / фото instagram.com/reginatodorenko

Опальна Регіна Тодоренко, яка нещодавно говорила про те, що хоче приїхати в Одесу, видала своє реальне відношення до рідного міста. Співачка, яка мовчить про війну, щосили веселиться на тлі того, що цієї ночі російські окупанти влаштували черговий ракетний удар.

На своїй сторінці в Instagram Тодоренко похвалилася "райським" відпочинком в Туреччині. Вона розхвалювала сервіс і показала відео, на якому веселиться разом з чоловіком-росіянином і дітьми.

У коментарях Тодоренко одразу ж нагадали про те, що вона розважається у день чергового ракетного удару по її рідному місту. Користувачі шоковані цинічною поведінкою співачки.

Реакція користувачів на вчинок Тодоренко / колаж 

Вони зазначають, що своїм вчинком співачка остаточно показала, що вона насправді думає про війну та обстріли мирних міст. Коментатори також пишуть:

  • "Ти хвора. Твою Одесу розбомбили російські тварюки, хоч би вже помовчала для пристойності пару днів. Ідіотка без мізків"
  • "Ти не людина. Ти - породження пекла"
  • "Може, Регінка не знає, скажу їй: сьогодні вночі рос. ракета поцілила у собор в Одесі, і ще в будинки, які під ЮНЕСКО. Відпочивай, Регіно, тебе ж це не стосується.

Що Регіна Тодоренко робить у день ракетного удару по Одесі - відео

Що Тодоренко говорила про війну та Одесу

Опальна співачка народилася в Одесі. Вона росла і починала будувати кар'єру в Україні, а потім вирушила в РФ. Там Тодоренко вийшла заміж за співака Влада Топалова, від нього вона народила двох дітей.

Співачка нічого не говорить про повномасштабну війну в Україні. Тодоренко вперто ігнорує всі питання і продовжує робити вигляд, що нічого не сталося. Крім цього, нещодавно зрадниця видала, що хоче повернутися до Одеси

Вас також можуть зацікавити новини: