Кіркоров зовсім не соромиться своєї зовнішності / фото УНІАН

Скандальний співак Філіп Кіркоров вирішив не засиджуватися вдома після чергової пластичної операції. Наприкінці березня йому зробили новий прес, а тепер він дає концерти і вже встиг шокувати фанатів дивною витівкою.

У мережі з'явилося відео з виступу Кіркорова. Співак вирішив вийти на сцену прямо в бинтах. Раніше йому надягали спеціальний корсет, щоб підтримувати шкіру і м'язи живота після пластики, нині все обмежується бинтами.

Перебинтований Кіркоров влаштував "шоу з переодяганням" / скріншот

Кіркоров зовсім не соромиться своєї зовнішності. Перебинтований співак влаштував "шоу з переодяганням" прямо на сцені. Він міняв концертні вбрання перед камерами, на очах у фанатів.

Співак не ризикнув показувати голе тіло, він був у своєму напівпрозорому комбінезоні з імітацією татуювань, який носить вже декілька місяців поспіль. Судячи з усього, у Кіркорова ще не так багато сил, як йому б хотілося. Він намагався посміхатися, але переодягатися і взувати масивні черевики на грубій підошві йому все одно допомагали люди з його команди.

На відео помітно, що Кіркоров схуд. Однак під бинтами складно розглянути результат нової пластичної операції. Ймовірно, шкіра ще заживає, а тому співак покаже нове "творіння" хірурга пізніше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час нової пластичної операції Кіркорову "зліпили" незвичайний прес.

Вас також можуть зацікавити новини: