Канал 1+1 показав нове розважальне шоу «Твій день» / 1+1

Прем’єрний випуск «Твого дня» могли побачити й глядачі інших телеканалів групи 1+1 media. Зокрема, у межах спільного розважального проекту «Твій день. Телеміст. 2+2/ТЕТ/УНІАН/Бігуді» 24 травня, перша година ефіру «Твій день» була доступна для аудиторії ТЕТ, 2+2 та Бігуді, а глядачі телеканалу «УНІАН» змогли насолодитися усією програмою. Такий підхід став унікальним експериментом на українському телебаченні, який дозволив залучити якомога більшу й різноманітну аудиторію до нового продукту.

З нагоди прем’єри нового шоу на 1+1 провели телемарафон проектів, у якому взяли участь рекордна кількість ведучих, а саме – 15. Марафон розпочався з подовженого на годину спецефіру «Сніданку з 1+1», який провели  Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, а в гості до них завітали Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс.

Твій день / 1+1

Цікаво, що ведучі вперше вийшли в ефір з оновленої студії-трансформера, яка буде об’єднувати ранковий та денний проекти. Почесну місію першим зайти у нову студію поклали на улюбленця команди «Сніданку» кота Платона, якого з притулку забрала мама Єгора Гордєєва. Наприкінці випуску до них  доєдналися ведучі ЖВЛ Віра Кекелія та Богдан Юсипчук, які у спецвипуску своєї програми показали  ексклюзивну історію ведучої «Твого Дня» Руслани Писанки. О 12:0014:00 та 16:45 в ефір традиційно вийшли  випуски ТСН із Марічкою Падалкою та Соломією Вітвіцькою.

24 травня перший  ефір «Твого Дня» провели Руслана Писанка, Влад Яма та Ірина Ванникова. А для того, щоб глядач зміг познайомитися одразу зі всіма ведучими, у студії також з’явились друга трійка: Тімур Мірошниченко, Стася Ровінська та Володимир Рабчун, а також Олена Кравець, яка буде вести ефіри по четвергам.

Програму розпочали з саундтреку програми, який наживо виконав автор та виконавець Арсен Мірзоян. Нагадаємо, «Твій День» - перший щоденний український телепроект, у якого є власний музичний саундтрек.

У першому  ефірі «Твого дня»  глядачі побачили рок-музиканта Олега Скрипку, який разом з Русланою Писанкою приготував вареники за  сімейним рецептом. Крім того, у цей день музикант святкував свій день народження, тож просто у студії приймав відеопривітання від друзів, які зібрала команда «Твого Дня».

У прямому ефірі програми привітали з днем народження ще одну зіркову іменинницю – співачку Руслану Лижичко, яка доєдналася до студії на включенні з даху свого будинку, на якому встановлені сонячні батареї  та заодно  розповіла про переваги використання сонячної енергетики.

У студії також обговорили гарячу тему – міжнародний пісенний конкурс «Євробачення» та його результати. А глядачі ексклюзивно дізналися  про особливості суддівства та спогади про пісенний конкурс «Євробачення» від першого українця, який поїхав на цей конкурс, Олександра Пономарьова.

На включенні до студії «Твого дня» також доєднався телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров, який розповів про проект «Мандруй Україною» та дав рекомендації, куди можна поїхати у відпусту в Україні та скільки це коштуватиме.

З нагоди старту проекту ведучі влаштували справжній марафон подарунків і протягом ефіру розігрували: телевізор, гриль, пральну машинку та холодильник. Всі бажаючі могли взяти участь у розіграші через соціальні межі проекту.

Також у студії обговорили актуальні суспільні теми, зокрема хвилю зіркових розлучень, а  психолог Анна Кушнерук  у студії поділилась порадами про те, як залишитися друзями з колишнім  після розриву. А поліглот Андрій Обруч поділився лайфхаками простого та швидкого  вивчення іноземних мов.

З прем’єрою  ведучих та команду «Твого Дня»  вітали  і у соцмережах. Глядачі із захватом дивились перший ефір денного шоу.

«Чекала з нетерпіння виходу нової програми. Бажаю гарного початку та вдалого продовження цього проекту»;

«Програма «Твій День» - просто супер, Руслана Писанка також суперова. Всім ведучим ,які будуть вести ефіри бажаю всього найкращого. А канал «1+1» завжди залишається найкращим»;

Вітаю з новим проектом! Розпочали дуже гарно, позитивно, щиро. Бажаю легких ефірів, великої глядацької аудиторії та чекаємо багато цікавого від вас, - написали шанувальники «Твого Дня» у Instagram.

Твій день / 1+1

Нагадаємо, над новим інформаційно-розважальним проектом «Твій День» працює команда професіоналів «Сніданку з 1+1» і ЖВЛ.

У новому проекті, який буде виходити в ефір по буднях, глядачі разом з ведучими та запрошеними гостями і експертами зможуть прожити головні події дня, у легкому і невимушеному форматі дізнатись деталі, почути поради та обговорення у студії. Особливістю нового проекту «Твій День» є те, що в прямому ефірі глядачі зможуть безпосередньо комунікувати з проектом: висловлювати свою думку і навіть впливати на хід подій в студії - ставити питання, пропонувати теми, брати участь в голосуваннях, вікторинах і опитуваннях та інше. Крім того, ведучі спілкуватимуться з цікавими гостями та експертами, розбиратимуть актуальні теми, ділитимуться оригінальними лайфхаками, обмінюватимуться корисними порадами з питань безпеки, здоров'я, фінансів тощо.

Дивіться денне інфотейнмент-шоу  «Твій День» по буднях  об 11:15 на «1+1».

https://www.instagram.com/tviyden_official/

https://www.facebook.com/tviyden.official

https://www.youtube.com/channel/UCaKWdxauVxMP5lbCuFJba3A