Під пісню ЛСП двоє підлітків вчинили самогубство / instagram.com/lspolegi

У Російській Федерації двоє підлітків вирішили пожартувати і нібито вчинили спробу суїциду під пісню артиста ЛСП "Номери".

Так, 18-річна дівчина вийшла в прямий ефір в Instagram і показала, як сидить на балконі однієї з багатоповерхівок. Під рядки пісні "і каменем вниз, з даху будинку" дівчина зістрибнула і полетіла вниз. 

Другий випадок стався з хлопцем, який теж вів прямий ефір і на цих же рядках з пісні зірвався з моста.

Пізніше стало відомо, що дівчина вирішила просто пожартувати, взявши приклад у хлопця. Але вона не думала, що це відео розлетиться по всіх ЗМІ. Ймовірно, з другим підлітком теж все в порядку, але поки він ніяк не прокоментував свій вчинок.

Скрішот Instagram
Скрішот Instagram

У зв'язку з цими двома подіями ЛСП вирішив видалити цей трек із загального доступу.  "Як не сумно про це говорити, ми прийняли рішення видалити трек "Номери" з усіх майданчиків", - написав менеджер артиста в Twitter.

Відзначимо, що в 2018 році цю пісню вже блокували в мережах через те, що там описується один із способів здійснення самогубства.

Хто такий ЛСП

Олег Савченко, більш відомий під сценічним псевдонімом ЛСП - білоруський співак, репер і автор пісень. Сольну кар'єру розпочав у 2007 році, відтоді випустив три міні-альбоми та шість студійних альбомів.

Вас також можуть зацікавити новини: