Фото інстаграм Марії Єфросиніної 

Телеведуча Марія Єфросиніна розповіла про досягнення свого чоловіка-військового Тимура Хромаєва. Жінка зазначила, що він рідко дозволяє їй щось розповідати про нього в соцмережах.

"Від цього чоловіка на фото у мене двоє нереально крутих дітей. Одній за тиждень 20 років, десять з яких вона не дозволяє мені себе показувати в інстаграм. Другому - 9,5, він поки дозволяє все. Сам чоловік на фото ніколи не був фанатом публічності. Та особливо не пручався підтримувати замальовки з нашого життя в моїй соцмережі", - згадала Маша.

Скріншот сторіз Маші 

Проте додала, що останні півтора роки все змінилося. Вона постійно питає, що можна розповідати про нього, аби не порушити військову таємницю, проте чоловік відповідає так: 

Відео дня

"Нічого не треба. Це війна. Продовжуй надавати сили та впевненості своїй аудиторії, щоб трималися, поки ми робимо свою справу".

Але Єфросиніна не втрималася та все ж не приховала новину про досягнення коханого. 

"Тимура вже вдруге запросили до військових НАТО для обміну нашим досвідом та обговорення тих технологій, з якими він та його побратими розробили та працюють, показуючи дивовижні результати у знищенні ворожих цілей. Пишаюся тобою!" - написала телеведуча. 

Раніше вона казала, що їй було важко прийняти рішення чоловіка піти воювати, але згодом вона підтримала його вибір. 

Нагадаємо, нещодавно відомий український ведучий Орест Дрималовський в прямому ефірі повідомив про те, що провів останній свій ефір та відправляється на службу в ЗСУ.  

Вас також можуть зацікавити новини: