Фото інстаграм Аліни Байкової 

Українську топ-модель Аліну Байкову обурили дивні висловлювання Меган Фокс щодо українських жінок. Нагадаємо, нещодавно акторка під фото з клубу написала так: "Я виглядала, як українська надувна лялька". Потім вона вибачилася та наголосила, що її неправильно зрозуміли, але це вже не врятувало її від скандалу та критики підписників.

Тож Байкова теж не змогла промовчати і залишила свій коментар у Меган на сторінці. 

"Подруго, помрій! І продовжуй намагатися! Але поки що ти залишаєшся маленькою путінською шл*о*дрою", - написала Аліна під постом. 

Відео дня
Скріншот сторіз Аліни Байкової 

Далі модель опублікувала це у себе на сторінці в Instagram і відмітила акторку. Вона вирішила розписала всі свої емоції з приводу Фокс. 

"Як же задовбали ці безмозкі с*ки, які намагаються виглядати, як українські надувні секс-ляльки. Бо бути схожою на українок – це нереально. Для цього треба мати, як мінімум, мізки й серце, щоб функціонувати... Закладаюся, що вона тупа", - висловилася Байкова. 

Нагадаємо, раніше Аліна Байкова розкритикувала відому модель Маріанну Фонсеку, яка підтримала Україну, але потім "продалася" росіянам і знімалася для їхніх журнальних обкладинок. 

Вас також можуть зацікавити новини: