Меган Факс обурила українців заявою / Колаж УНІАН / фото instagram/meganfox, Reuters

Відома американська акторка та модель Меган Фокс втрапила у скандал через своє висловлювання про українок. Обговорення викликало фото, яке вона оприлюднила в Instagram 15 лютого.

Напередодні в мережі оприлюднили знімок з нічного клубу, де Меган Фокс позує разом зі своїм нареченим Machine Gun Kelly, співачкою Тейлор Свіфт та її бойфрендом Тревісом Келсі. Фанати зірки написали, що її зовнішність дуже змінилася.

фото instagram/joeoravec3

У відповідь Фокс оприлюднила інше фото з наступним підписом: "О боже, хлопці, подивіться, як я змінилася... Я зовсім не виглядаю так. Виявляється, це була лише тіньова фотографія з мобільного телефону, де я виглядала як українська надувна лялька. Насправді ж я виглядаю як одна з тих супердорогих силіконових секс-ляльок, які можна придбати лише в Японії".

Відео дня

Деякі коментатири обурилися порівнянням та зазначили, що такі слова ображать українських жінок. Вона відповіла, що мала на увазі зовсім інше.

"Українські жінки дуже круті, тому, на мою думку, надувні ляльки також були б крутими. Нехай дівчина пожартує заради біса", - написала Фокс.

фото instagram/meganfox

Скандальні висловлювання інших зірок:

Як повідомляв УНІАН, влітку данський режисер Ларс фон Трієр розкритикував наміри передати Україні американські винищувачі F-16, зазначивши, що життя росіян у цій війні "також мають значення".

Після хвилі обуренних коментарів від українців він пояснив, що "всім серцем підтримує Україну", однак хотів "констатувати очевидне".

Також раніше репер A$AP Rocky показав у мережі прикрасу у вигляді танків, які формують літеру "Z" - символ війни РФ проти України. Згодом він видалив свій пост.

Вас також можуть зацікавити новини: