Син короля Чарльза III хотів запросити на подкаст ще й Папу Римського / фото REUTERS

Принц Гаррі так і не зумів втілити у життя свій проект, який він намагався розвивати з 2020 року. Онук Єлизавети II укладав багатомільйонну угоду зі Spotify, він планував випускати подкасти і навіть думав про інтерв'ю з президентом РФ Володимиром Путіним.

Однак тепер стало відомо, що "бізнес-план" принца Гаррі провалився. З ним розірвали угоду, він не випустив жодного подкасту.

Як повідомляє Bloomberg, анонімні джерела розкрили ідеї принца Гаррі. Він пропонував чимало гостей для інтерв'ю, але їх відкинули. Онук Єлизавети II хотів говорити з людьми про дитячі травми.

Відео дня

Виявилося, обговорювати цю тему принц Гаррі планував з Путіним, Дональдом Трампом, Марком Цукербергом. Він думав, що зуміє їх зацікавити розмовою. Окрім цього, скандальний син короля Чарльза III хотів запросити на подкаст ще й Папу Римського.

"Гаррі також мав ідею для шоу про батьківство. Воно зачіпало б основні суспільні теми, починаючи від зміни клімату і закінчуючи релігією. Щодо останнього, Гаррі сподівався, що Папа Франциск буде гостем. Практичність цих ідей здалася деяким людям зі світу подкастів, в кращому випадку, сумнівною. З огляду на те, що такі люди, як Путін і Цукерберг, рідко дають великі інтерв'ю на теми, якими вони захоплені, не кажучи вже про своє виховання і особистих дитячих травмах. У будь-якому випадку, жоден подкаст від Гаррі так і не з'явився", - повідомляє видання.

Принц Гаррі - останні новини

Онук Єлизавети II нерідко ділиться одкровеннями. Після скандалів і від'їзду з Лондона принц Гаррі і його дружина Меган Маркл давали інтерв'ю, випускали книги і розповідали про те, що не прийнято говорити представникам королівської сім'ї. Наприклад, у своїй автобіографічній книзі син Чарльза III розповів про конфуз з пенісом на морозі.

Крім цього, нещодавно стало відомо, з ким принц Гаррі втратив невинність. Його перша жінка розкрила всі деталі.

Вас також можуть зацікавити новини: