Блогер розповів про серйозну залежність співачки  / фото колаж УНІАН

Українська співачка Lida Lee має серйозну залежність від алкоголю. Цю інформацію нещодавно розповів оглядач шоу-бізнесу та блогер Богдан Беспалов.

Він зазначив, що отримав ексклюзивне відео. На ньому видно, що Ліда знаходиться у медичному закладі та бореться зі своєю проблемою.  

"Ліда зараз проходить лікування, досить серйозне лікування, в реабілітаційному центрі по боротьбі з алкогольними залежностями. І ось цей кружечок, який нам злили - це з близького оточення співачки. Як я зрозумів, у них є чат для друзів, де вони спілкуються між собою. І там Ліда розповідала про те, як проходить зараз її лікування", - розповів Беспалов на своєму YоuTube-каналі та оприлюднив відео.

Скріншот відео 

А далі наголосив, що хвилюється, чи повернеться взагалі після свого лікування співчака на сцену. 

"Вже два місяці, як немає жодних постів, сторіз, нічого на сторінці. Я дуже сподіваюся, що ми побачимо співачку після лікування, але не факт. Хотілось би більше дізнатися про життя Ліди зараз, що там відбувається, яка історія, бо  такий серйозний зрив для творчої людини говорить про те, що були великі проблеми", - додав Богдан. 

Що відомо про Ліду Лі

Співачка Ліда Лі працювала бек-вокалісткою у Дмитра Монатіка. Згодом вона почала сольну кар'єру. Потім дівчина стала лауреатом музичної премії "YUNA -2021" в номінації "Відкриття року". 

Проте на початку 2024 року Ліду підловили вщент п'яною після концерту. Тоді її дивну поведінку зафіксувала на камеру одна з глядачок. Співачка сиділа за барною стійкою та пила алкогольний напій. Інсайдер зазначив, що у виконавиці серйозні проблеми на особистому фронті, тому вона намагається позбавитися стресу за допомогою спиртного. 

Нагадаємо, раніше п'яна співачка Лоліта зганьбилася прямо на сцені.

Вас також можуть зацікавити новини: