Пугачова та Галкін зайнялися сільським господарством / Скріншот

Відома співачка Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін зайнялися сільським господарством. Шоумен з гордістю демонструє перший урожай.

За словами артиста, теплиці поставити на ділянці вирішила його дружина. Там ростуть помідори, солодкий перець, морква, редиска. Про це йдеться у програмі "Ти не повіриш".

Читайте такожАлла Пугачова шокувала появою в обтислому вбранні (фото, відео)

Відео дня

Самоізоляція Примадонні пішла на користь. Співачка ходить ділянкою в обтислих джинсах, укороченій куртці та незмінних рокерських рукавичках. У свої 71 вона цвіте і пахне. Максим Галкін не дарма розбив на ділянці яблуневий сад, адже у його дружини з яблунями пов'язані найтепліші спогади.

"Найяскравіший дачний спогад — це висока трава, я сиджу маленька, а на мене котяться величезні яблука. Це було в Яблучний Спас. Упустили відро, а мені здавалося, що на мене ось ці всі величезні яблука котяться. Якщо не спиться мені, то я одразу туди — в дитинство і на дачу!", - розповіла Алла Борисівна.

"У шоу-бізнесі гадають: невже зіркова пара вирішила зайнятися фермерством у промислових масштабах? У Галкіна цілий гектар землі, під час пандемії коронавірусу можна добре заробити. Редиску, вирощену самою Аллою Пугачовою, будуть з руками відривати. Примадонна розбирається в сортах огірків. Вона впевнена: чим довший, тим смачніший", - йдеться в сюжеті.

Фахівці радять Пугачовій піти ще далі — відкрити екоресторан, де будуть готувати страви з екологічно чистих продуктів за рецептами Примадонни.