За словами путіністки, артисти, які не підтримали кривавий кремлівський режим, нібито є "нехорошими" / скріншоти

Російська актриса Валентина Тализіна, яка підтримує агресію Кремля і не виступила проти війни в Україні, визвірилася на свою колегу з фільму "Іронія доля" - артистку Лію Ахеджакову. Путіністка видала порцію образ, насилу приховуючи злість.

"Я хочу сказати, що вона не актриса, вона типаж - маленька собачка до старості щеня. Вона дуже сподобалася в "Іронії долі" Рязанову, вона швидко прилипла до нього в сім'ю, стала другом", - видала Тализіна в інтерв'ю В'ячеславу Манучарову.

Попри те, що у фільмі актриса грала подругу Ахеджакової, поза очі вона говорить про неї чимало поганого. Тализіна засуджує той факт, що артистка не боїться висловлювати свою позицію і виступати проти війни.

Відео дня

За словами путіністки, артисти, які не підтримали кривавий кремлівський режим, нібито "нехороші". При цьому Тализіна зазначила, що РФ знаходиться у важкому становищі.

"Вони, звичайно, нехороші, безсовісні. Ой, які вони безсовісні. Як можна, країна перебуває у важкому стані, у війні. І як можна говорити погано про країну, говорити погано про росіян... Без честі і без совісті", - заявила Тализіна, зі зморщеним від обурення обличчям.

Крім цього, актриса вирішила "видати сенсацію". Вона сказала, що Ахеджакова нібито спеціально взяла по батькові не від рідного тата, а від вітчима, який насправді замінив їй батька. При цьому Тализіна "приплела" ще й Аллу Пугачову. 

"У Пугачової татка звали Борух. А вона перейменувала татка в Бориску. Алла не Борухівна, а Алла Борисівна... Росіянкою захотіла бути! І така ж історія у Лії Меджидівни. Татко був Нахім, а вона взяла по батькові від свого вітчима, щоб не говорили про неї нічого", - стверджувала путіністка.

У коментарях під інтерв'ю з Тализіною з'явилося чимало критики. Користувачі висміяли актрису, яка намагалася образити всіх, хто не продався путінському режиму. Коментатори пишуть:

  • "Злісна, заздрісна і дурна жінка! Треба ж так під кінець свого життя обіср*тися!"
  • "Мудрість приходить з віком, але дуже часто вік приходить один"
  • "Тализіна зовсім вижила з розуму і захлинається своєю заздрістю".

Що Тализіна говорить про війну в Україні

Ще в 2014 році актриса відкрито заявила, що підтримує Путіна і окупацію Криму. Також вона не засудила дії диктатора, який 24 лютого 2022 року розв'язав повномасштабну війну проти України.

Відомо, що за свою позицію Тализіна потрапила до списку осіб, які загрожують нацбезпеці України, який у квітні 2023 року склав Мінкульт. При цьому актриса продовжує критикувати президента нашої країни і стверджувати, що підтримує Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: