Росіянці доведеться худнути, якщо вона хоче жити, вважає лікар / скріншот

Тетяна Тарасова, яку вважають одним з найвідоміших тренерів РФ з фігурного катання, опинилася за крок від смерті. Путіністка, яка негативно висловлювалася про президента України Володимира Зеленського, все частіше викликає швидку допомогу, але відмовляється від госпіталізації.

Як повідомляють російські Telegram-канали, нещодавно Тарасова втратила свідомість, у неї сильно боліла голова, німіли руки і піднявся тиск. У скандальної фігуристки хронічні хвороби серця, останніми днями проблеми загострилися. З 8 червня їй викликали швидку допомогу вже як мінімум шість разів.

На тлі цього російські лікарі заявили, що Тарасовій терміново потрібно "братися за розум". Їй почали пророкувати найгірше, навіть діабет, набряк легенів і смерть. За словами кардіолога, який дав коментар росЗМІ, у Тарасової великі проблеми через зайву вагу. 

Відео дня

Путіністці доведеться худнути, якщо вона хоче жити, вважає лікар. В іншому випадку медики можуть просто її не врятувати.

"Інакше навіть набряк легенів може статися. Може йтися про стентування судин серця. Швидка може одного разу просто не доїхати. Якщо лікарі не встигнуть, то скінчиться все погано", - заявив кардіолог.

Що Тарасова говорить про війну в Україні

Тренер з фігурного катання не приховувала, що підтримує Путіна. За кілька днів до повномасштабної війни РФ проти України вона отримувала подарунки від диктатора і хвалилася ними в Instagram.

Крім цього, Тарасова називала Зеленського "дурною людиною". Росіянка сильно злилася, коли президент України вирішив позбавити державної стипендії олімпійського чемпіона Віктора Петренка з Одеси, який працює у РФ в шоу Тетяни Навки (дружини прес-секретаря Путіна).

На початку повномасштабної війни Тарасова не засудила російську агресію. Замість цього вона лише скаржилася, що через "ситуацію" в нашій країні російських фігуристів почали усувати від міжнародних змагань.

Вас також можуть зацікавити новини: