Ролик з Успенською швидко "розлетівся" мережею/ фото instagram співачки

Співачка Любов Успенська, яка народилася в Києві, але стала путіністкою, жорстко зганьбилася прямо на сцені. Артистка виступала на концерті "Русского радио" і раптово зрозуміла, що не може співати.

Судячи з усього, у неї пропав голос. Співачка почала закривати мікрофон і стверджувати, що він не працює. Однак на відео чути, що пристрій був справним. При цьому Успенська махала руками, а потім і зовсім пішла зі сцени прямо посеред концерту.

"У Успенської пропав голос або як вона почала закривати мікрофон нібито з якоїсь технічної неполадки. Але ви ж теж її прекрасно чуєте?" - пишуть в мережі під відео, на яке потрапила ганьба артистки.

Ролик з Успенської швидко "розлетівся" мережею. Путіністку висміюють у Telegram-каналах, а користувачі пишуть: 

  • "Гидота пропита"
  • "Оце так, жесть"
  • "Голос покинув тіло".

Ганьбу Успенської побачили всі - відео

Що Успенська говорить про війну

Нагадаємо, до повномасштабної війни РФ проти України співачка нерідко приїжджала до Києва та інших міст нашої країни з концертами. Однак після 24 лютого 2022 року Успенська почала відкрито підтримувати путінський режим.

Вона заявляла, що завжди мріяла жити в РФ, хоча мала громадянство в США. За словами російського блогера Рустама Солнцева, Успенська стала путіністкою не заради грошей, а за власним бажанням, адже її ніхто не змушував "співати дифірамби" кривавому диктатору.

Вас також можуть зацікавити новини: