Наталія Могилевська поділилася, як пережила масований удар Росії по Києву / колаж УНІАН з фото facebook.com/командування Повітряних сил ЗСУ та instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Українська співачка Наталія Могилевська поділилася, що під час масованого удару Росії по Києву сьогодні - у п'ятницю, 29 грудня, бачила страшне видовище.

Артистка на своїй сторінці в Instagram написала, у неї "на очах вибухнуло щось велике", і уламки впали на її берег. "Я дуже злякалась. Щоб так близько від початку війни, я не пам’ятаю. Страшна атака сьогодні. Я не знаю, як нам усе це пережити і залишитися людьми. Така страшна агресія підіймається. У мене повний будинок людей. Любих та рідних. Мені дуже за нас усіх страшно", - зазначила вона.

Могилевська додала, що вибуховий інцидент трапився вранці - саме тоді, коли вона молилася. "Це було дуже контрастно. Любов і подяку Богу розірвав страшний вибух нашої дійсності... Фото вибуху та берега не викладаю. Дотримуюся закону", - підкреслила зірка.

Відео дня

Росія здійснила по Україні масований ракетний удар - сьогодні це варто знати

У ніч на 29 грудня росіяни завдали удару по українській землі безпілотниками-камікадзе та різними ракетами. Зокрема, під ворожим ударом опинився Київ. 

У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що в столиці України під ракетним ударом опинилися Шевченківський, Святошинський та Подільський райони. Унаслідок ворожої атаки пошкоджена цивільна інфраструктура, у тому числі будівля однієї зі станцій метро, складські приміщення, а також машини. За відомостями правоохоронців, через росіян у Києві загинули дві особи, а 18 - отримали травми.

Вас також можуть зацікавити новини: