Раміна Есхакзай / Скріншот Instagram

Українська журналістка Раміна Есхакзай в інтерв'ю Олександру Волошину зізналася, що готова усиновити дитину. За її словами, народжувати самостійно вона не хоче, а ось подарувати сім'ю дитині постарше - готова.

"Я не хочу мати саме своїх дітей. Я не вважаю, що мої гени кращі за інші гени. Всі діти плюс-мінус однакові", - сказала Раміна.

Вона зазначила, що хотіла б взяти дитину у віці 5-6 років. Раміна розуміє, що у такої дорослої дитини вже будуть травми, але вона готова до діалогу і роботи.

"Я розумію, що потрібно говорити (дитині, - УНІАН) про те, що ми познайомилися, що ти тепер будеш моєю дитиною, я тебе люблю", - уточнила журналістка.

Есхакзай додала, що була б не проти почати стосунки з чоловіком, у якого вже є діти.

"Саме своїх дітей я не хочу. У мене є молодша сестра, і у мене таке відчуття, що саме я була для неї мамою. Весь цей етап я вже проходила", - підсумувала Раміна.

Нагадаємо, раніше Тимур Мірошниченко і його дружина Інна усиновили хлопчика Марселя. У дитини були проблеми зі здоров'ям, проте батьки борються за те, щоб вона була здоровою. Зараз вони знову проходять процедуру усиновлення і хочуть дівчинку.

Крім того, двох дітей удочерила Наталя Могилевська. Співачка зізналася в цьому тільки на Новий рік, а до цього майже два роки тримала цю історію в секреті.

Вас також можуть зацікавити новини: