Тодоренко потрапила в грандіозний скандал / instagram.com/vladtopalovofficial

Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка переїхала жити до Росію після заміжжя, другий день поспіль - найбільш обговорювана персона у мережі. А все через її висловлювання про жертв домашнього насильства.

Читайте такожМолода дружина Петросяна показала фото з пакетом на голові

Так, ведуча вважає, що домашнє насильство є також виною жертви: "А ти не замислювалася, чому він тебе б'є? А що ти зробила для того, щоб він тебе не бив?".

Відео дня

Потім на своїй сторінці в Instagram вона перепросила за свої слова. Але користувачі мережі не вгавали, звинувачуючи її в лицемірстві.

Увечері 25 квітня скандал довкола Тодоренко розгорівся з новою силою: Регіна підтримала неоднозначний пост свого друга, який підтримує висловлену нею позицію у прямому ефірі.

Скандал довкола Регіни Тодоренко розгорівся з новою силою (фото)

Так, її друг назвав жінок, які розкритивували Тодоренко, "недо**аханими", а чоловіків, які стали на захист жертв насильства - "нереалізованими".

Тодоренко "лайкнула" цей пост, а її чоловік подякував "братику" за підтримку. Більш того, пост прокоментував чоловік Регіни Влад Топалов, подякувавши "братику" за підтримку. Також чоловік Тодоренко поділився цим постом у stories.

Скандал довкола Регіни Тодоренко розгорівся з новою силою (фото)

Це викликало нову хвилю невдоволення в мережі, багато користувачів закликали Тодоренко і Топалова залишити медіапростір.