Цього разу Ротару обмежилася лише однією листівкою / фото УНІАН

Відома співачка Софія Ротару рідко робить нові дописи та нечасто публікує Stories на своїй сторінці в Instagram. Але сьогодні, 1 жовтня, у День захисників та захисниць України, артистка вирішила проявити активність у соцмережах.

Цього разу Ротару обмежилася лише однією листівкою. Співачка розмістила картинку, на якій зображено військових на жовто-блакитному тлі. Над захисниками України намальовано Берегиню.

Ротару показала, що думає про День захисників та захисниць / скриншот

Співачка не стала додавати текст або навіть смайлики. Ротару чомусь вирішила залишити листівку без підпису. Втім, нині співачка рідко щось пише у соцмережах. Навіть на річницю весілля зірка була мовчазною. Вона показувала фото зі своїм покійним чоловіком, але нічого не написала про свої емоції.

Відео дня

Позиція Ротару щодо війни

На початку повномасштабної війни РФ проти України співачка мовчала у соцмережах. Вона нічого не коментувала, а у березні її директор спробував прояснити ситуацію. Він заявив, що Ротару завжди була "аполітичною".

Втім, потім співачка реагувала на криваві удари окупантів по Україні. Але називати РФ агресором вона не стала. Влітку ж Ротару вперше за п'ять місяців висловилася про війну. Вона писала, що не святкує свій ювілей, а також повідомила, де перебуває.

А нещодавно російська ведуча видала маячню про позицію Ротару щодо війни. Путіністка Бльоданс спробувала знайти причину тому, що співачка не підтримує РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: