Писаренко відзначився дивною заявою щодо дружби росіян і українців / скріншот

Зірка популярного "Дизель Шоу" Сергій Писаренко відзначився дивною заявою щодо дружби росіян і українців між собою.

У недавньому інтерв'ю Сергію Іванову в програмі "Антиподи" Писаренко зазначив, що вважає українців і росіян одним народом.

"Для мене це слов'яни, один народ. Я не розділяю ці країни", - заявив гуморист.

Читайте такожУ мережі показали Ірину Алегрову без перуки і макіяжу (фото)

За його словами, він не розуміє, чому братні народи воюють між собою і тому не відчуває ненависті ні до одних, ні до інших.

"Чому українці та росіяни повинні стріляти один в одного. Я не можу з цим нічого зробити, але ненавидіти за це український народ я не можу. Також не можу ненавидіти росіян, тому що вони там сидять на Уралі і не розуміють, чому так відбувається. Це, на жаль, так", - заявив актор.

Гуморист також припустив, що росіян і українців навмисно хтось намагається посварити, адже на його переконання, вони продовжують спілкуватися по-дружньому.

"Прості люди будуть спілкуватися. Родичі не посваряться, як би не намагався десь і хтось. Прості люди будуть спілкуватися. Зустрічаючись в інших країнах, Туреччині, зустрічаючись на одному пляжі, українці і росіяни як і раніше поруч засмагають і сідають ввечері за один стіл, посумують, вип'ють, потім потиснуть руки і роз'їжджаються по своїх країнах. У якийсь момент втомиться хтось десь лаяти нас, і ми спокійно будемо тиснути один одному руки", - заявив Писаренко.

У коментарях користувачі обурилися подібних висловлювань Писаренко і зазначили, що не розуміють, що в такий час можна бути аполітичним.