Валерій Меладзе виступить на Atlas Weekend / фото УНІАН

На музичному фестивалі Atlas Weekend, який пройде з 6-го по 11 липня в Києві, виступить російський співак Валерій Меладзе.

Про це організатори фестивалю повідомили в Instagram Atlas Weekend.

«Головний володар жіночих сердець різного віку Валерій Меладзе на Atlas Weekend Friends Edition. Це саме під його пісні ви закохуєтеся та переживаєте розставання. Це саме його треки розривають TikTok та звучать у плейлистах наших мам», – йдеться в анонсі.

Користувачі мережі розділилися на дві групи: одні – дякують організаторам, інші – обурені запрошенням Меладзе на фестиваль:

Читайте такожДеградація та пародія: епатажну MARUV "рознесли" у мережі за кліп з Кіркоровим«Ахаха, це такий прикол?», «До такого повороту мене життя не готувало», «Який жах», «Що за позорисько?», «Це просто дно», «Ого! Дякую! Тепер точно не піду», «Це пожежа всіх жіночих сердець», «У мене аж мурашки побігли від цієї новини», «Це те, чого я чекала все життя».

Atlas Weekend 2021: що відомо про фестиваль

Цього року Atlas Weekend буде проходити у форматі Friends Edition.

У списку учасників фестивалю вже значаться Alyona Alyona, Бумбокс, Антитіла, The Hardkiss, Естонський реп-виконавець Tommy Cash і російський співак Ramil.