Окрім цього, Осадча закликала світ не звикати до того, що РФ влаштувала в Україні / фото instagram ведучої

Відома телеведуча Катя Осадча емоційно прокоментувала черговий ракетний удар, який окупанти завдали по Україні 21 вересня. Вона розповіла, що Росія знову била по мирних містах та вчиняла геноцид.

"Сьогодні під ранок Росія - терорист атакувала Черкаси, Львів, Рівне, Київ. 36 ракет збито, 43 крилаті ракети зафіксовано… Декілька хвиль страшних обстрілів Десятки поранених і загиблих все ще встановлюють, адже розбирають завали... Це нескінченний геноцид великої вільної країни", - написала Осадча.

Катя Осадча потужно звернулася до росіян після ракетного удару / скриншот

Свій допис у соцмережах Осадча "проілюструвала" фото, на якому вона позує біля стіни з написом "Russia big piece of shit" (Росія - великий шматок л*йна). Ймовірно, ведуча навмисно обрала таку локацію.

Відео дня

Також ведуча звернулася до росіян. Вона зазначила, що українці не бояться окупантів. Окрім цього, Осадча закликала світ не звикати до того, що РФ влаштувала в Україні, адже це дуже важливо.

"Залиште нас в спокої, нам не страшно ми просто стаємо зліші… Ми просимо людей в усьому світі не звикати до війни в Україні", - резюмувала Осадча.

У коментарях українці підтримали ведучу. Користувачі пишуть:

  • "Тримаємось"
  • "Віримо у ЗСУ!"
  • "Дійсно, ми постійно маємо про це говорити"
  • "Страждають й інші міста, їх так багато"
  • "Не забувайте про Херсон! Багато людей навіть уявлення не мають, що там коїться! Кожного дня місто під обстрілами, майже кожний день гинуть люди!".

Ракетний удар по Україні - що відомо про чергову атаку 21 вересня

Нагадаємо, сьогодні росіяни випустили 43 крилаті ракети. Окупанти били по Києву, Харкову, Черкасам та інших містах України. Відомо, що сьогодні росіяни спробували атакувати нашу країну у декілька хвиль, одразу з кількох напрямків.

Українські зірки "прокляли" росіян за ракетний удар. Вони написали, що росіяни усе одно "подохнуть".

Вас також можуть зацікавити новини: