Педан попередив, що висловлювання Полякової та Єфросиніної можуть використовувати пропагандисти у своїх провокаціях / Колаж

Відомий український телеведучий Олександр Педан прокоментував позицію своїх колег Маші Єфросиніної та Олі Полякової щодо російської мови. Раніше знаменитості в своїй програмі "Взрослые девочки" заявили, що їм простіше висловлювати свої емоції російською, тому перекладати шоу на державну мову вони не хочуть. 

В інтерв'ю "24 каналу" Педан підкреслив, що такою позицією Ольга і Марія підіграють пропаганді РФ.

"Якщо тобі важко і болить, ти можеш поговорити з психологом, але не говорити про це на всю Україну. Всі розмови від публічних осіб про те, що їм важко переходити на українську - це все гра на боці російської пропаганди. Уявіть ситуацію, коли говорять, що мене змушують говорити українською мовою. І завтра Соловйов бере цю всю штуку і у себе показує на телебаченні: "Відомого українського телеведучого або телеведучу пригнічують в Україні за її російську мову"! Все, це гра на їхньому полі", - сказав Олександр Педан. 

Відео дня

Він навів у приклад шоуменів Олексія Дурнєва і Антона Птушкіна, які все ж зважилися практикувати українську мову в публічному просторі, і у них непогано виходить. 

Нагадаємо, співак Арсен Мірзоян емоційно закликав Єфросиніну і Полякову закрити свою передачу.

Вас також можуть зацікавити новини: