Маша Єфросиніна / фото instagram.com/mashaefrosinina

З першого дня вторгнення Росії в Україну багато знаменитостей виїхали з країни, щоб врятувати своїх дітей. Але є й ті, хто залишився в Україні, всупереч активним бойовим діям.

Григорій Решетник

Український телеведучий Григорій Решетник разом зі своєю дружиною Христиною залишився в Україні. Зараз зіркове подружжя займається волонтерством.

"Ми залишаємося на рідній землі і всім серцем віримо в перемогу України!!! Ми намагаємося підтримувати людей і давати надію... Знайте, я і моя сім'я до останнього подиху буде любити Україну і українців, і будемо вірити, будемо боротися за нашу спільну перемогу! Тому що ми найкращі, єдині, незалежні", - сказав Решетник. 

Відео дня
Григорій Решетник і Христина Решетник / Фото - instagram.com/grisha_reshetnik

Наталка Денисенко

Актриса Наталка Денисенко разом з сином залишилася в Україні і воює на інформаційному фронті. А її чоловік, актор Андрій Федінчик захищає нашу країну в лавах територіальної оборони. Крім того, Наталка відкрила курси з вивчення української мови, і допомагає всім охочим удосконалити свої знання.

Наталка Денисенко / instagram.com/natalka_denisenko

Маша Єфросиніна

Телеведуча Маша Єфросиніна також знаходиться на території України. Знаменитість не планує залишати свою країну. У своїх соціальних мережах вона намагається достукатися до росіян, а також спростовує фейки російської пропаганди.

Маша Єфросиніна / instagram.com/mashaefrosinina

Микита Добринін

Телеведучий Микита Добринін разом зі своєю дружиною Дашею Квітковою і сином Левом переїхав в більш безпечне місце - на Західну Україну. При цьому він залишається в країні і допомагає українській армії. Більш того, в перші тижні війни він перебував у територіальній обороні і захищав нашу країну від російських окупантів.

Микита Добринін / instagram.com/nikitadobrynin

Світлана Тарабарова

Співачка Світлана Тарабарова також залишається в Україні. У своїх соцмережах Тарабарова закликає закрити небо над Україною, а також вірить у нашу перемогу. Крім того, вона виступає для українців і підтримує бойовий дух.

Світлана Тарабарова / instagram.com/tarabarova

Вас також можуть зацікавити новини: