У Мережі вже з'явилася інформація про те, що співачка померла через рак / скріншоти

У РФ "містично" померла оперна співачка. Анна Бондаревська була зіркою Великого театру і виступала там до 2021 року. Вона раптово померла 22 квітня.

Примітно, що співачка померла у свій день народження. Саме 22 квітня їй виповнилося 35 років. РосЗМІ поки що не повідомляють про причини її смерті. У Великому театрі прокоментували "містичну" кончину Бондаревської, не розкриваючи подробиць.

"Керівництво і колектив Великого театру з глибоким сумом повідомляють, що 22 квітня 2023 року померла солістка оперної трупи Великого театру (2016-2021) Ганна Сергіївна Бондаревська (22.04.1988 - 22.04.2023)", - відзначили представники театру.

Відео дня

У мережі вже з'явилася інформація про те, що співачка померла через рак. Вона нібито боролася з хворобою, але приховувала це навіть від колег.

Що відомо про оперну співачку, яка померла у свій день народження

Бондаревська народилася в Москві. Спочатку вона не планувала стати співачкою і закінчила економічний університет. Однак потім росіянка закінчила коледж музично-театрального мистецтва. З 2016 по 2021 рік Бондаревська виступала на сцені Великого театру. Вона була солісткою трупи. 

Бондаревська вела потайний спосіб життя і приховувала інформацію про свою родину. Чи є у неї діти або чоловік - невідомо. Співачка не вела соціальні мережі і нічого не говорила про повномасштабну війну РФ проти України.

Вас також можуть зацікавити новини: