Девід та його колишня дівчина Джорджія Солері / скріншот

Соліст Maneskin Даміано Давид розлучився зі своєю дівчиною Джорджією Солері. Вони зустрічалися близько шести років. Музикантові довелося в цьому зізнатися після того, як його помітили з новою пасією.

Так, в мережі з'явився ролик, на якому Давид пристрасно цілується з дівчиною в нічному клубі. Фанати одразу ж помітили, що це не Солері. Вони почали називати співака "зрадником" і хейтити його в мережі. Артиста звинуватили в тому, що він "пустився берега".

Давид вирішив виправдатися і звернувся до фанатів. На своїй сторінці в Instagram він розмістив Stories з текстом. У ньому артист заявив, що йому дуже шкода через те, який це все має вигляд.

За словами Давида, кілька днів тому він розлучився з Солері. А відео з поцілунками було знято вже після цього. Тому співак просить не звинувачувати його в зрадах.

Даміано Давид розлучився з дівчиною / скріншот

Також соліст Maneskin попросив фанатів бути добрішими і поважати "делікатний момент". За словами Давида, він не хоче, щоб вся ця історія негативно вплинула на його колишню.

Що відомо про групу Maneskin

У 2021 році група Maneskin здобула перемогу на Євробаченні. Після цього музиканти стали неймовірно популярними. Вони продовжують виступати і записувати нові пісні. 

Музиканти підтримують Україну. На тлі повномасштабної війни, яку розв'язала Росія, група скасувала концерти на території країни-агресорки. Влітку 2022 року Maneskin прямо зі сцени послали Путіна і всіх його посіпак.

Вас також можуть зацікавити новини: