Російський шоумен Максим Галкін, який зараз разом зі своєю сім'єю перебуває в Ізраїлі, неодноразово засуджував війну в Україні і критикував владу Росії.

У зв'язку з такою жорсткою антивоєнною позицією його "заборонили" в Росії. Він позбувся доходу від реклами, а також тепер не може виступати на Батьківщині. Втім, навіть такі санкції проти нього не зупинили шоумена від висловлювань про війну в Україні.

Днями він висловився про звірства окупантів в Одесі. Тоді Росія випустила крилаті ракети по житлових будинках, в результаті чого було багато загиблих, в тому числі і тримісячна дитина.

Відео дня

"Напередодні Великодня летять російські крилаті ракети в житловий будинок в Одесі. Гине сім'я, гине тримісячна дитина. Ось як це? Поясніть мені. Крилаті ракети взагалі не повинні прилітати в житлові будинки, ні в будні дні, ні в свята. Ви одночасно молитеся про мир (офіційні особи РФ, - УНІАН), везете Благодатний вогонь до Москви, і при цьому ця ж влада посилає ракети. Чи це знову не ми?",- сказав Галкін.

Таку позицію шоумена підтримав і український журналіст Дмитро Гордон, який заявив, що такими висловлюваннями Галкін спалив за собою всі мости в Росію.

"Максим Галкін спалив за собою всі мости і вимовив слова, які особисто я ніколи не забуду. Коли скоюється злочин, совість, якщо вона є, спати не може. Росіяни, прокидайтеся", - написав Гордон.

Нагадаємо, проти Галкіна в Росії готують кримінальну справу. Звинуватити гумориста хочуть у тому, що він поширює фейки про Росію.

Вас також можуть зацікавити новини: