Софія Ротару / фото instagram.com/sofiarotaru.official/

Українська співачка Софія Ротару в свої 75 років має просто шикарний вигляд. Вона дивує стрункістю, підтягнутим обличчям, шикарною посмішкою і бадьорими очима. Якщо порівняти її сьогоднішню з її ж знімками майже півстолітньої давності, відмінності складно знайти. 

Який вигляд Софія Ротару мала в молодості

Українка з молдавським корінням з юних років вражала своєю красою. Відомо, що саме завдяки неймовірній красі Софія познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Анатолієм Євдокименком. 

Так, у 1964 році молода Ротару з'явилася на обкладинці журналу "Україна", один з примірників якого потрапив до рук солдата Євдокименка. Той був настільки захоплений незнайомкою, що пообіцяв собі після служби відшукати її. Вийшло це дуже навіть вдало - Анатолій і Софія покохали один одного, зіграли весілля і завели дитину. 

Відео дня

Зараз в мережі з'явився архівний знімок Софії Михайлівни. На фото у неї з начосом зібране назад волосся. Зачіску доповнює акуратний ободок. Очі молодої Ротару підведені темними короткими стрілками. Одягнена на співачці смугаста сорочка з рукавами до ліктя.

Софія Ротару / фото t.me/oldpaparazzi

Пластика Софії Ротару

Сьогодні зовнішній вигляд Софії Ротару викликає бурхливі обговорення. Критики аналізують кожен знімок артистки, роблячи висновки про не одну пластичну операцію. Офіційного підтвердження цьому немає, однак якщо Ротару і лягала під ніж хірургів, то вони точно були професіоналами, оскільки не залишили жодного сліду на обличчі знаменитості. 

Який вигляд Софія Ротару має сьогодні

Софія Ротару / фото instagram.com/sofiarotaru.official/

Нагадаємо, яким Кіркоров був до популярності і пластичних операцій.

Вас також можуть зацікавити новини: