Ліззі Веласкес зуміла змінити своє життя / instagram.com/littlelizziev

Американка Ліззі Веласкес володіє незвичайною зовнішністю, яка не відповідає загальноприйнятим стандартам краси. У зв'язку з цим її прозвали "найпотворнішою дівчиною в світі".

Однак вона не зробила з цього трагедію і довела, що зовнішність грає далеко не ключову роль в житті. Їй вдалося побудувати кар'єру і навіть стати блогером майже з мільйоном підписників в Instagram.

Відомо, що Ліззі народилася з вагою 1,2 кілограми. Лікарі пояснили це тим, що навколо дитини не було навколоплідних вод, тому взагалі диво, що дівчинка вижила. Їй пророкували нещасне майбутнє - медики попереджали, що вона не зможе ходити, розмовляти, розвиватися.

Відео дня

Навіть незважаючи на всі погрози лікарів, батьки Ліззі забрали її додому і доглядали за нею з усіх сил. Однак пізніше у дівчини виявили анорексію, а в чотири роки вона осліпла на праве око. Батьки робили все можливе, щоб вона не відчувала свою відмінність з іншими дітьми, але в садочку на неї дивилися як на чудовисько.

Ліззі стала кумиром для мільйонів людей / instagram.com/littlelizziev

В одному з інтерв'ю Ліззі розповіла, що діти уникали її. Вона вірила, що з часом все налагодиться, але ставало тільки гірше. Трансформаційний період дівчинки почався, коли вона стала школяркою. Тоді Веласкес ухвалила рішення бути такою ж, як і всі - спілкуватися з людьми, заводити друзів, вчитися і творити.

Здавалося б, в її житті все почало налагоджуватися, але одного разу в мережі з'явився ролик з її участю. Фоловери прозвали її "найпотворнішою дівчиною в світі", і, звичайно, для неї це стало великою трагедією. Ліззі постійно переслідувало лише одне бажання: стерти своє обличчя і отримати нове. 

Ліззі-мотиваційний оратор / instagram.com/littlelizziev

Але оскільки її бажання нездійсненне, вона усвідомила, що будь-яким гидотам може знайти застосування. Саме відтоді її життя кардинально змінилося. Веласкес стала мотиваційним оратором. Зараз вона допомагає невпевненим у собі людям "забивати" на думку інших і досягати своїх цілей.

Більше того, у 2015 році вийшов документальний фільм "Хоробре серце: історія Ліззі Веласкес". Це картина про її життя - життя людини, якій довелося пережити численні знущання. Але дівчина не втратила себе, і каже, що завжди потрібно залишатися доброю людиною.

Про Веласкес зняли фільм / instagram.com/littlelizziev

Коли їй погано, вона дозволяє собі влаштовувати "дні жалю", але потім бере себе в руки і цілеспрямовано йде до своїх цілей. Зараз вона справжня знаменитість, прикладу якої наслідують багато людей.

Раніше УНІАН розповідав про дівчинку, яку називали найсумнішою. З роками вона дуже змінилася.

Вас також можуть зацікавити новини: