Лепс опинився на мілині / фото grigoryleps.ru

Російський співак, який підтримує повномасштабне вторгнення РФ в Україну, Григорій Лепс поскаржився на безгрошів'я. 16 липня він відзначав свій день народження, на якому у нього запитали про його мрію.

Здавалося б, артист міг відповісти, що мріє про припинення війни, про хорошу старість, про те, щоб його діти прожили більш щасливе життя, ніж він сам. Однак Лепс сказав лише про гроші.

"Роздати борги і заробити ще мільйонів сто доларів", - різко відповів співак.

Відео дня

Ймовірно, в Росії Лепса не балують заробітками. Незважаючи на те, що він постійно підіграє російській пропаганді і виступає на концертах, грошей йому все одно не вистачає.

Позиція Григорія Лепса щодо війни в Україні

З самого початку повномасштабного вторгнення Лепс підтримав агресію Росії. Більш того, він на пару з путіністом Миколою Басковим заявив, що буде винагороджувати окупантів за кожен підбитий танк Leopard. Він пообіцяв виплачувати загарбникам по мільйону рублів за кожен танк. 

Варто відзначити, що нещодавно повинен був відбутися концерт Лепса в Казахстані, проте в останній момент організатори скасували його виступ у зв'язку з тим, що артист підтримує кривавий режим Кремля.

Вас також можуть зацікавити новини: