Учасниця "Супермами" Юлія Кичила / instagram.com/yuliana_sergeevna

Юліє, ви запамʼяталися публіці як учасниця шоу "Супермама". Проте випуск з вами став справжньою "ядерною бомбою", адже ще мабуть нікого не намагалися вивести на чисту воду так, як вас. Розкажіть про свої враження від проекту.

Так, дійсно, випуск за моєї участі навів багато галасу. Після виходу в ефір до мене посилилась увага зі сторони аудиторії в соцмережах та ЗМІ. Я отримую багато запитань та коментарів, і не дивлячись на сформований телевізійний образ, всі вони – лише позитивні. 

Спроби вивести на чисту воду зумовлені лише тим, що учасниці проекту не розуміли, як можна жити інакше. На жаль, коли люди обмежують свої амбіції та прагнення до вищого рівня життя, вони не можуть прийняти та повірити, що комусь вдалось досягти своїх цілей власними силами. 

Відео дня

Сам процес зйомок був психологічно важким для мене, кілька разів хотілось все скасувати та залишити проект. Проте в нас зав’язались дуже гарні стосунки зі знімальною групою, не хотілось створювати для них проблем. 

Вас назвали мамою-мільйонеркою. Чи не образило вас те, що режисери звернули увагу публіки саме на ваші статки, а не на вас як на особистість?

Ні, не образило. Я розумію, що це шоу, в якому важливо створити яскравий образ, щоб він запам'ятався глядачам. Звання "мами-мільйонерки" сприймаю як влучну афірмацію. Я людина з середніми статками, але якщо вже запам'яталась як мільйонерка, то сумлінно працюватиму для підтвердження цього статусу у реальному житті. 

Багато учасниць говорять про те, що шоу - монтаж. Чи було таке з вами?

Не можу назвати це монтажем. Як і в будь-якому шоу на реальних подіях з елементами інтерв'ю, деякі вислови та думки в фінальній версії були обірвані. Через це, можливо, інтерпретовані по-іншому. Змонтувати та перекрутити абсолютно весь відзнятий матеріал – просто неможливо. 

Нинішні умови стимулюють мозок працювати сильніше, адаптуватися та пробувати щось нове, - блогерка / instagram.com/yuliana_sergeevna

До речі, до зйомок вашого випуску доєдналася ваша племінниця, яка згодом сказала, що її змусили говорити те, що потрібно, а не те, що вона вважала за потрібне. 

Мою племінницю складно змусити говорити те, що вона не хоче. Ми всі дорослі, сформовані особистості, а журналісти проекту не володіють гіпнозом чи магією примусу, щоб зробити це. 

Як ви загалом потрапили на кастинг шоу? Чи складно було його проходити?

До участі в шоу мене почали запрошувати ще коли дитині було півроку. Я відмовлялась, адже була дуже зайнята відкриттям дитячого садка. Згодом вирішила спробувати щось нове і погодилась. Кастинг відбувався у форматі розмови з представниками проекту. Спочатку онлайн, потім особиста зустріч та погодження графіку зйомок. Нічого складного. 

Мої рідні завжди підтримують мене у всіх ідеях та рішеннях / instagram.com/yuliana_sergeevna

Як близькі відреагували на вашу участь у шоу?

Мої рідні завжди підтримують мене у всіх ідеях та рішеннях. Їм подобається, як я проявляю себе в соцмережах та медіа, тому вони без вагань погодились також взяти участь у зйомках.   

Після того як учасниці побували у вас вдома, ви спілкувалися з Дмитром Карпачовим. Чому ви спілкувалися онлайн, а не, як завжди було, особисто?

Навіть не задумувалась над цим питанням. Зйомки були досить насиченими, паралельно в мене було багато роботи. Все відбувалось дуже швидко, тому на деякі речі просто не звернула уваги.  

Чи сподобався вам Карпачов як психолог? Чи дослухалися ви до його порад?

Дмитро Карпачов - гарний спеціаліст, він дав мені дуже слушну пораду щодо пояснення дитині смерті її батька. Проте його аналіз моєї особистості не повністю збігається з реальністю. Не думаю, що навіть такий професійний психолог, може дати об'єктивну оцінку поведінці людини, спостерігаючи за нею лише в момент участі в телевізійному проекті. 

В реальному житті я доволі позитивна людина – завжди посміхаюсь, обожнюю здоровий та гострий гумор. До речі, дуже не люблю давати поради та втручатись у чуже життя. Увесь свій фокус та ресурси зосереджую на собі, родині та своєму бізнесі. 

В реальному житті я доволі позитивна людина, - Кичила / instagram.com/yuliana_sergeevna

Ви  не тільки мама, а й успішна блогерка і бізнесвумен. Як вам вдається все це поєднувати?

Якісний тайм-менеджмент та чітке планування. Кожен мій день розписано похвилинно, а самодисципліна допомагає нічого не впустити. Також важливо не боятись делегувати справи помічникам. При цьому я добре розумію себе і свій організм, коли відчуваю сильну втому – без вагань скасовую усі зустрічі та справи, щоб відпочити та відновити сили.

Розкрийте секрет свого успіху.

Від природи я дуже вперта та наполеглива. Будь-яка справа, за яку берусь, повинна успішно реалізуватись. До того ж я постійно навчаюсь, пробую щось нове, подорожую та відкриваю для себе різні культури та світогляди. Як відомо, навчання чомусь новому формує нові нейронні зв'язки, що допомагає розвиватись як особистість, розкривати творчий потенціал та формувати нові ідеї. 

Під лежачий камінь вода не тече, тому потрібно постійно рухатись та ніколи не зупинятись на досягнутому. 

Таким жінкам як ви часто заздрять. Що для вас означає заздрість та як з нею справлятися?

Взагалі не звертаю уваги на заздрість зі сторони інших. Можливо тому, що мені самій не притаманне це відчуття.  

В програмі ви розповідали про свій бізнес - ресторани, дитячий садочок та інше. Як ви виживаєте в умовах війни?

Інколи буває досить важко, особливо з садочком. Ми завжди намагаємось бути на крок попереду – випереджувати складнощі та швидко знаходити рішення. Нинішні умови стимулюють мозок працювати сильніше, адаптуватись та пробувати щось нове. До того ж на допомогу завжди приходять друзі та партнери. Така підтримка мотивує та дозволяє почуватися впевненішою. 

Скільки зазвичай витрачаєте на місяць?

Як і будь-який хороший підприємець, більшість свого прибутку я реінвестує в інші проекти. Тому витрати на місяць не такі великі, як може здатись. 

'Супермама' - шоу, в якому важливо створити яскравий образ', - 'мама-мільйонерка' Юлія Кичила

Окрім всього ви дуже гарна жінка. Розкажіть, як ви доглядаєте за собою. Чи робили пластичні операції?

Звісно я регулярно відвідую косметолога, користуюсь якісним та правильно підібраним домашнім доглядом, але основа основ – це здорове харчування та спорт. Менше року назад зробила кілька пластичних операцій – мамопластика, блефаропластика та невеличка корекція форми носа. 

Зазвичай люди, як і більшість учасниць шоу, впевнені, що пластичні операції - це результат боротьби з комплексами. 

Взагалі не пам’ятаю, щоб я комплексувала через зовнішність. Коли була зайва вага – відчувала себе дуже привабливою. Навіть трансформація, яку я пройшла, була зумовлена не боротьбою з комплексами, а власним бажанням стати кращою, перевірити себе на міцність та посилити самодисципліну. Коли ти не борешся з чимось, а проходиш цікавий квест – все вдається набагато швидше та зовсім безболісно.  

Яке місце у вашому житті займає спорт?

Спорт завжди не першому місці. Щоденні заняття закладені у мій графік, тому його місце в моєму житті рівнозначне роботі. Адже спорт – це також робота, робота на своїм здоров'ям, красою та витривалістю.