Дружина звинувачувала 32-річного Павла Прилучного в домашньому насильстві / Instagram Павло Прилучний

Карантин поставив крапку у відносинах одразу кількох сімейних пар. У квітні, не витримавши неадекватних витівок Джигана, Оксана Самойлова вирішила розірвати з ним союз після семи років шлюбу. А кілька днів тому на розлучення з чоловіком подала і Агата Муценієце. Раніше актриса публічно звинуватила чоловіка, 32-річного Павла Прилучного, в домашньому насильстві — мовляв, той, перебуваючи на самоізоляції у тривалому запої, підіймав на неї руку.

Читайте такожРосійський актор розповів, як відмовився стати довіреною особою Путіна

Обидві зіркові пари виховують по кілька дітей — Оксана тільки в лютому цього року подарувала Джигану довгоочікуваного спадкоємця, який став четвертою дитиною. Агата ж — мама 7-річного Тимофія і 4-річної Мії. Тому розставання пар відбуваються в судовому порядку. Причому заяви подані в один і той же районний суд столиці — Головінський. «СтарХіт» з'ясував, на що претендують при розлученнях Самойлова і Муценієце.

Відео дня

«Адвокат Оксани буде домагатися, щоб аліменти Дениса на утримання дітей склали максимальні 50%, — прокоментували в установі. — Інформації про розділ майна у заяві немає, окремого позову за нього — теж. Що стосується Прилучних, то вони розводяться на світовому дільниці, де повинні лише зафіксувати факт розірвання шлюбу».

Як повідомляв УНІАН, зірка "Мажора" Павло Прилучний влучив у новий скандал.