Кароль виступила в Лондоні / фото прес-служби Тіни Кароль

Тіна Кароль виступила із сольним концертом у Лондоні. Співачка на моно-концерті виконувала свої найвідоміші пісні, а також читала листи з війни. Не стримуючи сліз, Тіна зачитувала щоденники людей, якi перебували у зонi бойових дiй в Україні. 

"Цей концерт не такий, як завжди: я вирішила одна вийти на сцену, адже цей душевний тягар неможливо роздiлити  всім на сцені.  Сьогодні цей концерт про наше єднання: ми різного віку, різних професій, з рiзних мiст та сьогодні – ми одна родина. 

Україна єдина у своїй боротьбі. Кожний з нас сьогодні готовий на все, заради перемоги. Ми переможемо тому, що в наших серцях є надія і любов, ми на своїй землі, ми хочемо зберегти нашу націю, мову. Ми – вільні люди, які ніколи не були й не будемо під чиїмось гнітом", - сказала Тіна Кароль зі сцени. 

Відео дня
Кароль виступила в Лондоні / фото прес-служби Тіни Кароль

У ході свого візиту до Лондону Тіна Кароль також зустрілась з послом України у Британії Вадимом Пристайком та вийшла на Марш Матерів  із закликом Save children of Ukraine. 

Кароль також зустрілась з послом України у Британії Пристайком / фото прес-служби Тіни Кароль

"Найвразливіше серце на світі – це материнське серце, яке сьогодні плаче кожного дня за усіма дітьми, бо чужих дітей не буває!", - сказала Кароль у своїй промові на марші.

Кароль на Марші Матерів у Лондоні / фото прес-служби Тіни Кароль

Раніше Тіна Кароль виступила на мітингу у Варшаві на підтримку України та звернулася до росіян.

Вас також можуть зацікавити новини: