Артистка хоче почуватися більш впевнено у небезпечних ситуаціях / Фото Скріншот Instagram

Відома українська співачка Олена Тополя, яка відмовилася від псевдоніма Alyosha, зізналася проходить навчання володіння холодною зброєю. Артистка вважає, що з новою навичкою вона почуватиметься більш впевнено у небезпечних ситуаціях.

Вчитися володіти зброєю Тополя вирішили після повернення з США в Україну. Окрім безпекового фактора, Олена переконана, що заняття зі зброєю допоможуть їй підтримати струнку фігуру.

"Після повернення з Америки вирішила, що хочу для себе освоїти володіння холодною зброєю. Це дозволяє підтримувати себе в тонусі, в хорошій фізичній формі, щоб бути впевненою в собі і в фізичному плані, і в духовному, і в розумовому", - сказала співачка в інтерв'ю kp.ua.

Відео дня
Скріншот Instagram

Зірка розповіла, що раніше ходила в тир. За її словами, стрільба вимагає постійної практики, щоб пам'ятати, як користуватися пістолетом або автоматом, та не втрачати навичок прицілу. Тополя наголосила, що в складні часи війни, потрібно бути готовим до будь-яких ситуацій:

Я ходила в тир, бо дуже довго випрошувала у чоловіка, де потренуватися, де постріляти. Стріляти я вчилася давно, тому треба практикуватися, щоб не забувати, як відчувати вагу, як цілитися. Коли ти маєш певні знання, навички, якось спокійніше, особливо зараз. Важливо знати, що в будь-який момент ти можеш правильно відреагувати і проаналізувати правильні стратегії для своєї поведінки. Треба бути готовим до всього.

Зараз Олена вчиться володіти катаною. Як відомо, катана – японський довгий гострий меч, який є надзвичайно небезпечним. Проте, як каже співачка, цей вид зброї дисциплінує та розвиває реакцію людини.

"На заняття з катаною я пішла, бо мені захотілося виплеснути емоції. Катана – це дуже гострий меч. Це номер один по небезпеці холодної зброї, і треба бути дуже обережним, м'яко кажучи. Це дисциплінує, розвиває реакцію, концентрацію, спостережливість. У цьому мистецтві дуже багато моментів, які вчать людину швидко реагувати, оцінювати, аналізувати і діяти", - розповіла артистка.

Нагадаємо, раніше Alyosha емоційно відповіла, чи розлучається вона з чоловіком.

Вас також можуть зацікавити новини: