Олена заявила, що у неї змінилося сприйняття себе / Фото Скріншот Instagram

Відома українська співачка Олена Тополя, відома як Alyosha, заявила, що відмовляється від псевдоніма і виступатиме під справжнім ім'ям. Артистка, яка раніше відповіла, чи розлучається з чоловіком, наголосила, що зміна сценічного імені – це тривалий та складний процес.

В інтерв'ю "Коротко про", співачка пояснила, що вирішила відмовитися від псевдоніма через те, що вона змінилася і почала сприймати себе інакше:

У мене і руки не доходили, і не було гострого розуміння, що це потрібно. А коли я повернулася, зрозуміла, що прийшов час, що дуже змінилася і я сама. Змінилося взагалі сприйняття себе. Тому вирішили зробити такий крок. На жаль, він вийшов не таким швидким, як я собі думала і планувала. Але все у процесі, дуже сподіваюся, що вже зовсім скоро все буде зроблено, – розповіла вона. – Це дуже складний і довгий процес, адже в усіх світових базах ідентифікація проходить під ім'ям Alyosha, і просто переназвати це не можна. Це дуже великий обсяг роботи – перезаливання всієї інформації, усіх фотографій, текстів, усієї музики заново.

За словами Олени, зміна сценічного імені ніяк не вплинула на її впізнаваність та популярність серед шанувальників. З часом все більше людей знають і розуміють, що Олена Тополя – це і є Alyosha.

"Ще пів року тому, можливо, набагато менше людей упізнали б, що Олена Тополя – це Alyosha. Зараз уже більше. Тобто плавний перехід зміни імені тут дає користь. Люди живуть своїм життям, вони не цікавляться, кого як звати. Знають Alyosha – та й усе. Але я не відчула, що це сильно впливає. Зараз більше на всіх нас впливає війна – на наші можливості творити, дозволяти собі щось", - поділилася співачка.

Нагадаємо, раніше Alyosha зізналася, якою була її реакція на рішення чоловіка піти в ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: