Фото REUTERS

Після фейкової новини про смерть короля Великої Британії Чарльза III, стали відомі подробиці про його стан здоров'я.

Нещодавно його старший племінник Пітер Філліпс розповів оновлену інформацію про самопочуття дядька. Він наголосив, що 75-річний король гідно бореться з онкологічним захворюванням, проте хоче швидше подолати всі негаразди, аби працювати на повну силу.  

"Він у хорошому настрої. Але, я думаю, що він все ж дуже засмучений тим, що не може впоратися і зробити все, що хоче. Але він дуже прагматичний. Він розуміє, що є період часу, коли йому дійсно потрібно зосередитися на собі, але в той самий час він завжди підштовхує свій персонал і всіх своїх лікарів та медсестер до того, щоб вони могли сказати: "Я дійсно можу це зробити? Можу?", - пише видання Newsweek.

Відео дня

Також Пітер додав, що Чарльз ІІІ прагне повернутися до свого нормального життя, але поки на це потрібен час.  

"Він розчарований тим, що відновлення, можливо, займе трохи більше часу, ніж хотілося б", - каже племінник короля. 

Що відомо про здоров'я короля Чарльза ІІІ

У січні цього року під час планової перевірки здоров'я у Чарльза ІІІ виявили доброякісне новоутворення у передміхуровій залозі, тобто у простаті. Він переніс операцію, проте згодом Букінгемський палац повідомив, що у чоловіка виявили рак. Проте він продовжує виконувати державні обов'язки і працювати з документами, але скасував свою присутність на великих заходах. 

Нагадаємо, раніше страшний діагноз короля Чарльза ІІІ змусив сина Гаррі приїхати до батька вперше за 4 роки.

Вас також можуть зацікавити новини: