Співачка FIÏNKA / фото instagram.com/fiinka_official/

На окупованих Росією територіях на півдні та сході України окупанти закликають мирне населення до русифікації. У Мелітополі стали поширювати рекламу із закликом змінювати прізвища. Наприклад, з українського прізвища "Галушко" на російське "Глушкова". На рекламному оголошенні окупанти розмістили фото знаної української артистки, яка відома під сценічним ім’ям FIÏNKA.

Артистка дала розлогий коментар порталу МУЗВАР. Про цю історію знаменитість дізналася від знайомого військового ЗСУ.  FIÏNKA потрапила до непересічної реклами та оперативно відреагувала на таку раптову популярність на захоплених Росією територіях.

Жінка пригадала, як в одному зі своїх інтерв’ю назвала себе націоналісткою та висловила думку, що буде дуже добре, якщо дітей окупантів лякатимуть її прізвищем: "Нє будєш спать, прійдьот Фієнка і здуєт тебя трембітай".

Відео дня
Окупанти впроваджують процеси русифікації / фото Forvaded from Slay Musik

Вона додала: "Як можна влупити фотографію максимально проукраїнської молодиці, гуцулки для заклику зміни прізвищ? Цікаво, чого саме моя фотографія на обкладинці сеї новітньої інтерпретації "Мини Мазайла"? А, точно. Я ж в одному з інтервʼю сказала, що я націоналістка. А тим каліцунам водно, шо нацистка, шо націоналістка", - не приховувала емоцій українка.

Артистка попередила фанатів: "Пишу сей пост і доїдаю мальчіка в трусіках. Слава нації!"

Що відомо про співачку FIÏNKA

Ірина Вихованець (FIÏNKA) – українська співачка та акторка, яка активно популяризує колоритну гуцульську культуру. В 2019-му році створила гумористичний проект під назвою "Ліжник TV", в якому вона є ведучою та сценаристкою. Того ж року артистка дебютувала як співачка під псевдонімом "FIЇNKA". Її найвідоміший сингл — "Груба". Також артистка брала участь у Нацвідборі на пісенний конкурс "Євробачення - 2023".

Нагадаємо, що українська співачка  Alyona Alyona розповіла, як їй прийшлося важко у спілкуванні з батьками.

Вас також можуть зацікавити новини: