Толик Поліно в серіалі / скріншот

Російський серіал "Щасливі разом" вийшов на екрани в 2006 році. Цілих шість сезонів глядачі з різних країн спостерігали за смішними історіями продавця взуття Гени Букіна, його сім'ї та друзів. Одним з яскравих персонажів став Толік Поліно, роль якого дісталася Павлу Савінкову. Розповідаємо, де зараз Павло і що з ним стало. 

Павло Савінков: біографія

Павло родом з Підмосков'я. Сам актор говорив, що він "вийшов з пологового будинку артистом", і з самих ранніх років його близькі розуміли - попереду у хлопчиська велике майбутнє. 

Набратися професіоналізму в акторській майстерності йому допомогли курси у ВДІКу, куди Савінков відправився після школи. У 2003 році молодого артиста прийняли в колектив Театру Московскої ради, де почалася його кар'єра в театрі. 

Відео дня

У фільмах і серіалах чоловік знімався з 2005 року, де у нього були епізодичні ролі. Справжнім проривом стала мелодрама "Яне повернуся" - там Павлу дісталася головна роль. Знімався він у дуеті з Анною Снаткіною. 

Незадовго після цього йому запропонували роль комедійного персонажа в серіалі "Щасливі разом". Вона і піднесла Савінкова на зоряний Олімп.

Згідно з сюжетом, Павло Савінков грав роль Толіка Поліно - чоловіка Лєни Поліно, колишнього шахрая, друга Гени Букіна. Толік весь час генерував ідеї, які повинні були принести їм з Геною гроші і славу, але закінчувалися вони провалом. Лєна намагалася зробити з Толіка "слухняного" чоловіка, і їй дуже не подобалася їхня дружба з "неандертальцем" Букіним (так його називала Лєна, - ред).

Толик Поліно в серіалі / скріншот

Після "Щасливих разом" Савінков найчастіше знімався в мелодрамах і розкривав себе як гумористичного актора. 

Павло Савінков зараз

Сьогодні в Павлові легко впізнати того самого Толіка Поліно, оскільки зовні він практично не змінився - лише став більш мужнім, широкоплечим, з сивиною на голові і в бороді.

Павло Савінков зараз / Фото - instagram

Він продовжує грати в театрі і зніматися в серіалах. Наприклад, у 2022 році участю Савінкова на російські екрани вийшли фільми "Загадка Цезаря" та "Загадка Піфагора".

Нагадаємо, зовнішність Даші Букіної з серіалу "Щасливі разом" через 16 років шокує глядачів.

Вас також можуть зацікавити новини: