Даша Букіна в серіалі / скріншот

Актриса Наталія Бочкарьова відома багатьом за своєю роллю Даші Букіної в серіалі "Щасливі разом". Над цим проектом Наташа працювала з 2006 по 2012 рік. Роль домогосподарки і дружини продавця взуття Гени Букіна стала переломною в кар'єрі Бочкарьової. Де тепер знаменитість і чим вона займається?

Наталія Бочкарьова: цікаве з біографії 

Кар'єра дівчини почалася з прослуховування у радянського режисера Андрія Табакова, який і помітив талант майбутньої знаменитості. Багато років тому він їздив по Росії в пошуках юних талантів. Гра молодої Наташі настільки його "зачепила", що він запросив дівчину в Школу-студію МХАТ відразу на Третій курс. Вже через кілька місяців Бочкарьової стали давати головні ролі на театральній сцені. 

У 2006 році Бочкарьова потрапила на кастинг "Щасливі разом". Її затвердили, що стало справжнім проривом в акторській кар'єрі, адже серіал з поверхневим побутовим гумором став дуже популярним. 

Відео дня

Варто відзначити, що за роль Наташа змагалася з Евеліною Бледанс, але в проекті вирішили дати шанс менш відомій претендентці. 

Для ролі в серіалі актрисі пофарбували волосся в вогняно-рудий, що додавало їй кілька кг в кадрі, а також робило старше. 

Даша Букіна в реальному житті: який вигляд має

Наталія Бочкарьова сильно відрізняється від своєї героїні Даші Букіної. Він струнка, активна, життєрадісна. Рудий колір так у Наташі не прижився - після зйомок вона захотіла повернутися до натурального каштанового. 

Наталія Бочкарьова: фільмографія

Також цю відому актрису можна побачити в таких фільму і серіалах: "Ханума", "І батьки, і діти", "Йолки останні", "Бендер: початок", "Бережи мене, мій Instagram". Також Бочкарьова вела програму "Зважені та щасливі" на телеканалі СТБ. 

Скандал з Наталією Бочкарьовою

У 2019 шанувальники Даші Букіної були шоковані її потраплянням в кримінальну хроніку. Тоді правоохоронці затримали Бочкарьову в Москві. Її оштрафували за відсутність талона техогляду ТЗ і страхового поліса на автомобіль, а під час огляду виявили у неї порошок з речовиною, схожою на наркотики. Експертиза підтвердила припущення. 

Тоді друг артистки розповів пресі, що у неї почалися проблеми із забороненими речовинами на тлі розлучення. 

Пізніше Наталія визнала свою провину, розкаялася, пройшла лікування і пожертвувала велику суму в фонд, що займається лікуванням наркозалежних.

Нагадаємо, раніше ми писали який вигляд зараз має актриса, яка зіграла Світлану Букіну в серіалі "Щасливі разом".

Вас також можуть зацікавити новини: