Джолі судиться з Піттом через виноробню / фото instagram.com/angelinajolie_offiicial

У мережі опубліковано електронний лист, який голлівудська актриса Анджеліна Джолі надіслала Бреду Пітту в січні 2021 року.

У ньому йшлося про їхню спільну французьку виноробню Chateau Miraval. Як повідомляє Daily Mail, Джолі пояснювала Пітту, чому має намір продати свою частку.

"Це місце, куди ми вперше привезли близнюків, і де ми одружилися над меморіальною дошкою, присвяченою моїй матері... Місце, яке обіцяло те, що могло б бути, і де, як я думала, я постарію. Навіть зараз не можу писати це повідомлення без сліз. Я завжди буду дорожити спогадами", - написала вона.

Відео дня

Джолі додала, що хотіла, щоб ця виноробня скріпила їхній шлюб з Піттом, але вийшло навпаки - він хоче "позбутися її". У тексті вона пропонує колишньому чоловікові викупити її частку або продати її третій особі.

Наразі колишнє подружжя судиться через те, що Джолі продала частку в Chateau Miraval без згоди Пітта. При цьому, за словами актора, у них була домовленість цього не робити.

Суд через продаж Джолі частини виноробні

Знаменитий актор Бред Пітт подав до суду на свою колишню дружину, актрису Анджеліну Джолі, звинувативши її в тому, що та таємно без його відома продала частку в їхній спільній виноробні.

Він зазначив, що за ці роки вклав масу грошей та часу у виноробню, і зробив її прибутковою, хоча і визнає, що Анджеліна витратила 40% від покупної ціни в $28,4 млн.

Пітт наполягає, що Джолі навмисне приховала від нього деталі угоди, і через суд вимагає її анулювати, а також покрити завдані йому збитки, сума яких не називається. 

Джолі та Пітт розлучилися в 2019-му, вони жили в офіційному шлюбі з 2014 року.

Вас також можуть зацікавити новини: