Співачки брали творчу паузу / колаж з фото

Вони як різко з'явилися на великій сцені, так різко і зникли. Деякі артисти, які були дуже популярними і випускали хіти, несподівано взяли творчу паузу. Розповідаємо, про кого йдеться і чому так сталося.

Alyosha

Співачка Alyosha здобула популярність після "Фабрики зірок" і дуету з Владом Дарвіним на пісню "Смысл жизни", яку незабаром переклали українською мовою і дали їй нову назву "Ти найкраща". Потім артистка випустила ще кілька розривних хітів - "Феромоны любви", "Ты уйдешь", "Точка на карте" та інші. Однак останні кілька років артистка перестала з'являтися на великій сцені. Вона періодично випускає пісні, але вони не стають хітами.

Відео дня

Відомо, що Олена вийшла заміж за Тараса Тополю, лідера гурту "Антитіла". Вони виховують трьох дітей. На початку повномасштабного вторгнення Олена разом з дітьми виїхала до США. Там вона перебувала тривалий час, через що у неї виникли проблеми у стосунках з чоловіком, тому що він весь час перебував в Україні і навіть вступив до лав ЗСУ.

Співачка нещодавно змінила псевдонім / instagram.com/alyoshasinger

Гайтана

Швидше за все, немає людей, які не знають пісень "Самотня боса", "Два вікна", "Шаленій" та інших від співачки Гайтани. Свого часу вона була дуже популярною артисткою, їй пророкували величезне майбутнє. Однак вона вирішила присвятити себе родині. Співачка народила доньку, після чого зникла зі сцени. Через багато років вона зважилася повернутися, але вже з новим репертуаром. Зараз шанувальники чекають від неї нових хітів, але чи будуть вони - питання.

Гайтана повертається на сцену / instagram.com/gaitanamusic

Володимир Дантес і Вадим Олійник

Ці хлопці після "Фабрики зірок" створили дует "ДіО фільми", який продюсувала Наталія Могилевська. Їхні фанати - молодь, тому не дивно, що хвиля їхньої популярності трималася дуже довго. Навряд чи можна знайти людину, яка не плакала під пісню "Девочка Оля". Однак після розпаду групи музикантам не вдалося створити круті сольні проекти. Довгий час вони шукали себе. І тільки зараз почали трохи "виходити в світ" зі своєю музичною творчістю. Дантес яскраво про себе заявив на початку повномасштабної війни і навіть встиг випустити альбом. У Олійника ситуація складніша.

Дует Дантеса і Олійника розпався / скріншот YouTube

Євгенія Власова

Євгенія Власова з дитинства мріяла стати співачкою. Варто відзначити, що їй це вдалося. Тому що артистка випустила багато хітів, які звучали не тільки в Україні, а й за її межами. Але в середині "нульових" співачка зникла з шоу-бізнесу. У той період у неї виявили рак. На щастя, зі співачкою все добре. Після таких життєвих випробувань вона давала про себе знати і навіть брала участь в шоу "Танці з зірками".

Євгенія Власова боролася з раком / instagram.com/eygeniavlasova

MamaRika

Співачка MamaRika зробила серйозний ривок у своїй кар'єрі після участі в "Фабриці зірок". Експерти шоу говорили, що у неї найпотужніший голос, тому і пророкували їй велике майбутнє. Однак на той момент випустити якихось суперхітів їй не вдавалося. Потім настав період тиші. І тільки останні кілька років MamaRika радує шанувальників крутими піснями - "Лелеки", "Маємо", "Проліски", "Люди", "Кава", "На руках" та іншими.

Зараз співачка випускає хіти / instagram.com/mamarika_official

Вас також можуть зацікавити новини: